tisdag 27 september 2016

Saker att hitta på själv

Men vad gör man egentligen när kalendersidorna plötsligt är tomma? FRIDA ger dig tips på saker du kan göra när du har tråkigt. Då kommer här den ultimata listan för dig. Här är nämligen saker du kan göra när du är uttråkad.


Ta fram fem saker ur kylen, sätt på en ögonbindel och se vem som prickar in flest smaker!

Tävla om vem som först kan hitta fem saker som börjar på T – och som dessutom går ner i en tändsticksask. Gör en första video där du presenterar dig själv och se hur det känns. Noppa och färga ögonbrynen stenhårt bruna.


Samla ihop allt du inte använder i din sminkväska och byt med en kompis. Ta en promenad runt kvarteret, kika in i folks lägenheter och ”välj” taklampa per kvarter som du måste ha själv. Baka en paj med hallon och apelsin.


Ligg i gräset och slappa. Som att vifta på öronen, buktala, slicka dig själv på näsan, hjula, gå ner i spagat, stå i brygga, bus-vissla … 19.

Eller hitta på ett helt eget språk. Välj ut några användbara fraser och ord . Det känns helt rätt att frossa i en riktigt god glass när helgen är här. Och när vi säger ”god glass” menar vi inte de amerikanska svindyra små lådorna strösslade med kakdeg, marshmallows och diverse chokladbitar. Glassen vi syftar på behöver du inte gå till närbutiken för att fixa.


Försök hitta din superkraft. Skriv en lista med saker du ska göra innan du dör och försök göra dem. Lyssna på Nyan Cat tills du får ont i huvudet. Tyck synd om dig själv för att du har ont i huvudet. Irritera dina föräldrar.


Du är fri och ledig och helt utan besvär. Det är härligt att vara singel! Det finns tusen saker som du bara kan göra då. Hela mitt liv kretsar kring. Jag behöver alltså alla tips och råd jag kan få, vad kan jag hitta på under dessa två veckor?


Dessa veckor kommer vara. Många känner nog en rädsla inför att vara ensam, just därför kan det vara härligt att bara bryta det mönstret och hitta på saker på egen hand.

Jag gjorde ett inlägg om saker på vad man kan göra med sin partner hemma, så tänkte lägg ut lite tips på vad man kan göra när man är själv hemma och. Poppa lite popcorn eller hitta något annat att snacksa på och bara leva sig in i någon spännande film eller se alla säsonger av Game of Thrones. Ibland är det bästa som finns en myshelg helt själv. Men passa på nu när du har tid att gå igenom garderoben och gör dig av med kläderna du aldrig använder men som alltid trillar ut när du försöker hitta de andra plaggen.


Livet är inte alltid en fest – snarare tvärtom. Men istället för att bara grymta om hur trist och meningslöst allting är och bara trampa vidare i de gamla vanliga, trötta hjulspåren så kan du alltid hitta på saker som förgyller även den gråaste av gråa. Så här följer tio tips på saker som du kan göra för dig själv ganska enkelt och som garanterat förändrar ditt liv till det bättre, Kanske inte över en natt men på. Nu kan du och barnen hänga mer ute, här får du tips på roliga saker ni kan hitta på tillsammans hela familjen.


Att klättra i träd passar för barn som är lite äldre, det är ju bra om man kan ta sig ner själv också. Leta upp en myrstack och stå och spana när de små djuren bär saker till sitt bo. Aktiviteter att hitta på med barn på höstlov.


Oavsett som du är hemma med yngre barn, om du har lite större barn som är hemma själv , om ni är hemma eller på besök i en annan stad kan ett gäng tips på roliga saker att göra vara välkommet. PAUSE redaktionen listar därför saker man kan göra när man har tråkigt för er som behöver hitta lite inspiration under ledigheterna. Märker du dessutom att det finns saker som du inte använder längre så varför inte skänka bort?


Vad ska man hitta på om man har sommarlov eller semester men det är dåligt väder? Här finns tips för du som har en tight budget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.