fredag 30 september 2016

Fortum driftstörning fjärrvärme

Hitta rätt hos Fortum Värme. Med fjärrvärme från oss får du det varmt och skönt året runt, oavsett om du bor i hus eller lägenhet – eller är ute efter en lösning för företaget. För dig som är företagare eller arbetar med företagets energi och vill veta mer om fjärrvärme för olika typer av fastigheter. Avbrott fjärrvärme och fjärrkyla.


För att säkra en trygg leverans av värme och varmvatten till dig, måste vi ibland genomföra underhållsarbete.

Inför planerade avbrott meddelar vi berörda kunder i god tid. Information sker via brev, anslag samt här på hemsidan. Fjärrvärme är driftsäkert och oplanerade avbrott är mycket ovanliga. Aktuella avbrott eller störningar i elleverans, fjärrväme och gas. Nu fungerar fjärrvärmen som vanligt igen.


Den tidigare driftstörningen som berörde kunder på Norrmalm, Kungsholmen och Bromma är åtgärdad. För information om driftstörningar i elnätet, aktuella strömavbrott samt information om när strömmen förväntas vara tillbaka ska du vända dig till din elnätsägare. Så numera ägnar vi oss helhjärtat åt att producera och sälja el, och inte åt infrastrukturen av elnäten.

Här hittar du information om vår verksamhet, främst i Sverige. Bland annat våra lediga jobb, hur vi jobbar för miljön, information om våra projekt och mycket annat. Aktuell driftstatus för vatten, återvinning, fjärrvärme , el- och stadsnät. Vissa tider på dygnet, när vi endast har jourhavande i tjänst, kan informationen dröja något. Vid en driftstörning ligger vårt fokus på att åtgärda avbrottet.


Vårt mål är så klart att snabbt ge mer information. De har tekniker som felsöker just nu. Felet ligger alltså inte hos föreningen eller i er lägenhet.


Fortum har en driftstörning som påverkar vår fjärrvärme och varmvatten. Problemet ligger hos Fortum , vänligen ring inte Securitas. Vi producerar och distribuerar fjärrvärme i Falun, Grycksbo, Bjursås och Svärdsjö. Priset på fjärrvärmeförbrukningen ökar också långsammare än alternativen.


Lidingö som kan påverka din fastighet. Under de senaste sex åren har fjärrvärmepriset justerats vartannat år, i snitt med per år. Som privatkund har du bara rörligt pris och inga fasta avgifter. Här informerar vi om pågående och planerade strömavbrott.


Du kan även se avbrottshistorik för de senaste sju dagarna.

Om du vet om ett strömavbrott som inte visas här eller i avbrottskartan får du gärna göra en felanmälan. Vilka områden berörs och när beräknar vi att felet ska vara åtgärdat? Om vi har någon störning i vår produktion, som lokala, planerade eller akuta avbrott någonstans i vårt nät, hittar du informationen här. Det kan du få reda på här. Skulle vi ha några störningar i våra webbtjänster meddelar vi även detta här.


På onsdag den januari har vi ett planerat avbrott i Sundbyberg på . Planerat avbrott i leveransen av fjärrvärme. Driftstörning Fjärrvärme. Silverdal och upp till Häggvik. Fortum arbetar för att lösa problemet skyndsamt och vi återkommer så fort vi får mer information. Läs hela driftsmeddelandet.


Hos oss får du hjälp med frågor som rör din fjärrvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.