torsdag 29 september 2016

Metabo lackfräs

Kan man klara sig utan denna vid trapprenovering? Eller på andra ställen där man vill ha trärent? Stort sortiment - Snabba lev. Andra har också tittat på.


Löser problemet vid renoveringen Använd för miljöskonad borttagning av lack och färg från träytor så som trappor, dörrar och fönster.

Jag har uppfattat det som att. LF 7S levereras i en pr. För användning på svårtåkomliga ställen, t. Upp till tidsbesparing jämfört med konventionella arbetsmetoder. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Steglös inställning av spåntjocklek. Lämpar sig även för bearbetning av obehandlat trä.

Vibrationsfri - arbetet går lätt. Anslutning för utsugning. Bandfeilen, Bandschleifer, Dreckeckschleifer, Exzenterschleifer, Geradschleifer, Multischleifer. Fri frakt vid köp över 5kr.


För miljöskonande borttagning av färg och lack från plana träytor (t.ex. trappor, dörrar och fönster). Logga in för att se dina priser och beställa. Lackfräs Metabo LF 7S. Klicka här för att registrera dig. Produktbeskrivning kommer . Har en lackfräs som är ett måste när man ska bl.


Ett fantastiskt verktyg som gör jobbet både roligare och effektivare. Köpte den i november för 2. Tillbehör, förbrukningsmaterial och hyresförsäkring tillkommer. Eskilstuna, Örebro, Västerås.


Ring oss för att lägga en order. Strands Automotive Components Corporation. Du kan även använda den för bearbetning av obehandlat trä och bearbetning av falsar och fräsning längs kanter.

Jag var runt och letade ny planslip igår, kollade lite olika märken, festool, bosch (blå), makita och metabo. Sad Metabo ser också riktigt fina ut och är lite billigare så det kanske lutar lite åt den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.