måndag 26 september 2016

Senaste nytt göteborg

Davi 25: ”Hellre att hans mamma gråter, än min”. En ung man från ett annat gäng, från en annan stadsdel i Göteborg. Slakthusområdet vill gå i New Yorks spår. Som Kødbyen i Köpenhamn eller Meatpacking District i New York.


Senaste nytt från Göteborg och Västsverige.

Nyheter, sport, nöje, politik, krönikor. Allt det senaste om Göteborg samlade på ett ställe. Domar från Tingsrätten i Göteborg. Räddningstjänstens ( Storgöteborg) larmlista hittar du här.


Kolla när du vill i SVT Play. Västra Götaland: Funktionen kommer vara obemannad mellan kl. Ledningscentralen svarar på pågående ärenden samt i mån av tid.

SMHI varnar nu resenärer för snö och halka i Mellansverige. En polisbil har fått alla däcken sönderskurna och bakrutan krossad i cent. Polisbil vandaliserad i Göteborg. Låt inte problemen på en arbetsplats statuera exempel – strejkrätten får inte inskränkas.


Oscar Andersson, avd Sundsvall skriver tillsammans med en rad andra fackföreningsrepresentanter i Sundsvalls Tidning. Det visar den senaste trygghetsundersökningen som genomförts i området. Trafikinformation i Göteborgsområdet - ett samarbete mellan Trafikverket, Göteborgs Stad och Västtrafik. Maritiman består av en unik samling fartyg, båtar och pråmar med både militär och civil anknytning. Förutom den ordinarie museala verksamheten anordnas även företagsaktiviteter och samtida evenemang.


Ambitionen är att utgöra ett attraktivt upplevelsecentrum och bidra till att utveckla Göteborg som turiststad. Nättidningen Vårt Göteborg - nyheter från Göteborgs Stad. Sveriges Radio PGöteborg ger dig lokala nyheter - i radion och på webben. Vi bygger ett nytt Göteborg. Stadens trafik ska anpassas till framtidens behov.


Med fler bussar, spårvagnar, pendeltåg och cykelbanor blir det lättare att. Marieholmstunnelns andra elelement är nu döpt.

Namnet är Göta och snart börjar hennes resa över älven för att sedan sänkas och läggas intill det första elementet Tina. Nytt trafikinfocenter på Göteborgs Centralstation. Nu tar Trafikverket och Västtrafik ett steg till för att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.