fredag 23 september 2016

Icloud bildbibliotek

Läs om hur du hanterar iCloud-bildbiblioteket, hittar borttappade bilder och videor och raderar dem du inte längre vill ha. Men vad är skillnaden mellan dem? Lär dig mer om båda funktionerna så du kan välja den som passar dig bäst.


Cloud - bildbibliotek och Min bildström hjälper dig få bilderna på dina Apple- enheter och på PC. Du kan använda iCloud ‑ bildbibliotek på alla dina Mac‑datorer för att lagra och hantera ditt bildbibliotek.

Lagra bilder och videor i iCloud. Bilder och videor lagras på enheten i sina högupplösta ursprungsformat. Ett ständigt uppdaterat bildbibliotek så att du har bilder och filmer sparade i alla dina enheter. Det här är nya Icloud -bildbiblioteket. Här samlar vi alla våra artiklar om Icloud Bildbibliotek på MacWorld.


Kan jag då fortfarande se dem (visningläge) i min telefon? Ursäkta om detta är en fråga som ställts och besvarats tidigare men har sökt utan att finna. Problem iCloud bildbibliotek synkar laddar inte upp alla bilderna i bi - postad i Mac OS X: Har en Mac med Os 10.

Här är fyra anledningar till att använda Min bildström istället för Icloud bildbibliotek – och ett par bra anledningar till att INTE göra det. Eftersom att den här lösningen är integrerad i telefonen från början så fungerar den helt smärtfritt för dig som användare och du behöver inte göra . Apple har nyligen tagit bort betastämpeln på sin molntjänst Icloud Bildbibliotek som kan . Det är verkligen viktigt att säkerhetskopiera dina bilder om enheten blir skada saknas eller förloras eller blir stulen. Hur lång tid det tar innan bilderna och videorna visas i programmet Bilder på iCloud och alla dina enheter varierar beroende på internetanslutningens hastighet. Den beta-version till senaste Apple TV-modellen (tvOS) som testats en längre tid lanseras idag och bland nyheterna finns stöd för övergripande sökning via Siri bland kompatibla appar och diktering (ej Sverige ännu, tyvärr). Macworld läsaren Alexandra frågar om optimerade bilder,.


PC-datorer med iCloud för Windows eller senare och på iCloud. Där hittar du det du söker. Säkerhetskopian av din iOS-enhet innehåller bara data och inställningar som är lagrade på enheten.


Den har inte sparat innehåll som redan finns på iCloud. Bilder tagna med den förs automatiskt över till iCloud , om wifi finns, för vidare delning till andra enheter. Jättekul kanske men vi sitter just nu men delad hotspot uppkoppling via kontantkort och då är det inte lika kul att nytagna bilder äter Mb. Inställningar för Kalender.


Använda flera kalendrar. Ordna bilder och videor. Andra sätt att dela bilder och videor.

Redigera bilder och putsa videor. Stänger jag av den funktionen så stoppar flödet av data. Mitt iCloud bildbibliotek är på ca 66Gb, hemma har jag wifi och kikar jag på iCloud . I've noticed that there are many people that doesn't understand how Apple's iCloud photo library works.


Jag kan inte fatta varför?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.