fredag 23 september 2016

Rakentajain konevuokraamo

PITKÄ KOKEMUS LAITEVUOKRAUKSESTA. Cramoa voi hyvällä syyllä kutsua alan pioneeriksi. Nyttemmin päätoimialueiden joukkoon on kohonnut myös siirtokelpoisten tilojen vuokraus ja myynti.


Rakentajain Konevuokraamo on muuttanut nimensä Cramoksi. Yhtiön mukaan kaupparekisteri on hyväksynyt uuden nimen, ja uusi logo sekä yritysilme otetaan vaiheittain käyttöön ensi vuonna. Nimenmuutoksen taustalla on se, että yhtiö osti vuosi .

Rakennuskoneiden ulosvuokraaminen. Cramo taas suuri yritys ja laajentaa edelleen venäjälle. RK:n mukaan kaupan seurauksena syntyvä yhtiö on alan viiden suurimman yrityksen joukossa Euroopassa. Kauppa nelinkertaisti RK-konsernin liikevaihdon miljoonasta eurosta lähes 3miljoonaan euroon.


Uudistuneesta yhtiöstä tuli yksi Euroopan johtavista vuokrauspalvelujen . Ottamatta lainkaan kantaa sijoituksena tuohon, niin osta kuitenkin hopparia. Sitä saa yleensä pienellä alennuksella. Nytkin saa suoraan laidasta hakemalla yli sentin alennuksella.

Viestiä on muokannut: asijee 10. Liikevaihto oli 10miljoonaa ja tulos ennen veroja 1miljoonaa. Tulosennuste oli 2miljoonaa. Koko vuoden kannattavuuden ja liikevaihdon odotetaan . Sen edelle kiilaavat ainoastaan brittiläiset Hewden Stuart, Loxam ja Speedy Hire sekä suomalainen Ramirent.


RK:n ja Cramon välinen vispilänkauppaa päättyi kuukausi sitten . Yhtiö osti viime vuoden alussa siirtokelpoisia tiloja vuokraavan Tilamarkkinat-ryhmän, joka oli vahvassa, noin prosentin kasvussa. Vatupassi on itäsuomalainen konevuokraamo , joka toimii Joensuussa, Kuopiossa, Nurmeksessa, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Konevuokraamo Vuokraava Oy vuokraa ammattilaisen rakennuskoneet ja - laitteet sekä telineet rakennusprojektisi kaikkiin vaiheisiin, sekä puutarhakoneet kaikkiin piha- ja puutarhatöihin. Kone- ja laitevuokrauksen liikevaihto oli 1 miljoonaa euroa (19).


Työmaapalveluiden liikevaihto oli miljoonaa euroa (4). Siirtokelpoisten tilojen liikevaihto oli 1miljoonaa . Den paneuropeiska maskinuthyrningsjätten Cramo har upplyst Finwire om att man inte är en kund till noteringsaktuella Zenergy. I det färska prospektet skriver Zenergy-chefen Olle Magnusson följande.


Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja kurjaa kaupungissa Kokkola. Sisältö-haun tulokset hakutermillä RAKENTAJAIN KONEVUOKRAAMO. Vaihtoehtoiset tuotteet.


Valitse koriin lisättävät tuotteet tai valitse kaikki.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.