torsdag 22 september 2016

Jula dyckertpistol

Välbalanserad och lättarbetad spikpistol med gummiklätt handtag. Välkommen till prisvärda verktyg och tillbehör hos Jula ! Enkelladda ljuddämpad och balanserad spikpistol avsedd för arbeten som ställer höga krav på utseendet som t. Rakt magasin, kropp av formgjuten aluminium och ställbart spikdjup. Liten och smidig klammerpistol med gummiklätt handtag för bra grepp.

Förvaringslåda av plast och insexnycklar ingår. Gedigen och rejäl spikpistol av magnesium. Slitstark med gummiklätt, greppvänligt handtag. Skyddsglasögon, insexnycklar och väska av hårdplast ingår.


Effektiv spikningslösning som varken kräver hammare, kompressor eller kolsyrepatron! Vidare återfinns magasinindikator, ergonomiska greppytor, st . Stabil maskin med balanserad tyngdpunkt och gummiklätt handtag. Batteri och laddare säljs separat.

Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Funkar min spikpistol till innertak eller ska jag köpa. Problem med kompressor Stanley ND2och Meec. Idé att köpa billig spikpistol ? Dess transport- och förflyttningsvänliga design gör den väl lämpad för användning vid t. Integrerad kontrollpanel komplett med manometer och kopplingar, på sidan av kompressorn återfinns också en krok för t. Byggmax – köp billigt och bra byggmaterial inom Blandade Elverktyg. Låt hammaren ligga kvar i verktygslådan och satsa istället på en spikpistol.


Den gör jobbet mycket enklare och snabbare, dessutom med väldigt god precision. Använd spikpistolen till allt från lister och paneler till större snickerier. Vi har modeller som passar både nybörjare och proffs.


Ladda magasinet och sätt igång! Köpte i sommras deras dyraste dyckertpistol för att jag behövde de extra mm i spiklängd den skulle klara men fick lämna tillbaka skiten då varannan dyckert fastnade så man fick öppna och rensa. Jag har tittat lite på denna från Jula och det jag undrar är om nån annan har.


Funkar utmärkt att pumpa bildäck med och driva mindre verktyg som dyckertpistol , dremel, sticksåg, slipmaskin etc. Enkelladda ljuddämpad och balanserad spikpistol avsedd för arbeten som ställer höga krav på utseendet som t.

Spikpistol B18NLI-201C V. För luftpåfyllning, dyckertpistol och kortare tids renblåsning räcker det med en mindre modell, men för luftkrävande verktyg krävs en kompressor med högre kapacitet. Till lackering är det viktigt att ha en stor tank varvid kompressorn inte startar lika ofta. Tänk på att god ventilation ökar både livslängd och prestanda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.