söndag 21 januari 2018

Aktiviteter med sin partner

Idétorka har vi alla då och då. Ibland behöver lite inspiration helt enkelt, för att ta vara på stunderna tillsammans med våra nära. Därför brainstormade jag med mig själv ett par minuter och försökte utmana mig i hur många aktiviteter jag kunde komma på så snabbt som möjligt.


Resultatet blev dessa saker . Bjud ut din partner på en regelrätt dejt då ni (även om ni bor tillsammans) möts upp på restaurangen och du klär dig i de där plaggen som du vet att din partner gillar extra mycket. Under dejtkvällen, eller under en mysig middag hemma, ta upp ämnen som ni inte brukar prata om – men som är väldigt fina att dela med sin.

Ibland ligger man hemma med sin partner och vill hitta på något men man orkar inte gå ut, dessutom inte nu när det är kallt! Här är några tips på vad du och din. Det här kanske låter dötöntigt men jag och sambon har kommit överens om att ha överraskningsveckor för varandra. Göra saker man inte vill för sin partner eller avstå? Hur mycket är okej att resa bort från sin partner ? Vad hittar ni på för aktiviteter med er partner.


Man behöver, av uppenbara skäl, inte dela alla sina fritidsintressen med sin partner , det är hälsosamt att ha sina egna aktiviteter men ni bör också ha saker som ni tycker om att göra tillsammans som par. På senare tid känns det mer å mer som att vi håller på att förvandlas till ett gammalt tråkigt gift. Det finns många typer av upplevelser att välja på, allt från fallskärmshoppning och sportbilar till lugnare aktiviteter som vinprovning och stadsvandringar.

Det bästa med att ge bort en upplevelsepresent är att minnena lever kvar länge. Ofta får mottagaren vara med om något han eller hon aldrig skulle göra på egen hand. Ta med din kärlek, åk till flygplatsen och ta första bästa biljett. Läs också: saker du borde säga till din älskade syster på direkten. Du och din älskling måste ta er till havet på något sätt!


Utomlands, Gotlan kusten, det spelar ingen roll så länge ni gör det. En aktivitet för två som delas med någon speciell stärker era band och ni kommer ha ett minne för resten av livet att dela. På alla hjärtans dag kanske man vill göra något ihop med sin partner , prova en aktivitet? Kanske gå på någon duo- behandling på ett spa och bli ompysslade tillsammans eller kanske gå . Denna process innebär en sorts expansion av det egna självet till att också innefatta ens partner : den kognitiva representationen av ens eget själv och partnern länkas så att säga ihop till en enhet.


Med beteendemässig ömsesidighet menas att personen har en stor inverkan på sin partners beslut, planer och aktiviteter. Ja vad kan man egentligen göra i jkpg? När jag tänker på det så känns det som att inte jkpg kan erbjuda så mycket. Roliga grejer man kan göra med sin partner eller polare. På sommaren är det ju annorlunda.


Då kan man ju hänga på stranden eller göra utflykter sitta på piren osv. Var uppmärksam på om hon hör av sig alltmer sällan och har mindre tid för att umgås eller prata i telefon med familj och vänner. Försök variera er och hitta på nya aktiviteter.


Gå en danskurs, ta en cykeltur eller gör något annat ni tycker verkar kul.

Spännande upplevelser får din kropp att producera dopamin, ett må-bra- hormon. Den positiva känslan kopplas då ihop med din partner. Eller har du svårt att komma på roliga planer för dig, din partner och era kompisar ? Lediga dagar, solkysst hud och romantiska solnedgångar kanske gör er sugna på att ligga med varandra lite oftare. Hösten närmar sig med stormsteg och det är alltid bra att vara ute i god tid för att boka in lite roliga kvällar tillsammans med sin käraste. Fördelarna med en partner på resan.


För vissa kan det vara lockande att resa ensam. Men att resa med sin partner kan göra att upplevelsen blir roligare. Några exempel på aktiviteter där det är kul att dela upplevelsen med någon är exempelvis: Dykning.


När man dyker ska man alltid göra det i grupp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.