tisdag 23 januari 2018

Hitta leverantörer inredning

Hej, Tänkte att vi här kan ge förslag på hur man hittar svenska och utländska leverantörer och grossister. I Sverige har vi ju grossist. För att hitta utländska grossister har jag . Hitta grossist heminredning?


Komma i kontakt med kinesiska tillverkare - hur?

Välkommen till Marknadens mest kompletta leverantör Gemo skall som landets ledande grossist kunna tillhandahålla inredningar till varje lager och förråd oberoende av tidigare leverantör. Har även fått hjälp med kontakterna med Asien via det här forumet. Ett tips kan vara, att om du vet var produkten tillverkas, försöka att leta dig fram till en sökmotor eller register i det landet.


Vissa språk kan förstås vara svåra, men jag lyckades hitta en leverantör i Tjeckien på det viset. Varumärken Både våra varor och våra leverantörer är noga utvalda. I förra inlägget funderade vi lite på vad kan man sälja i webshop. Men om man har bestämt sig angående produkten vad skall man hitta den?


Man måste hitta grossister, agenturer som säljer produkten eller producenter som säljer direkt till återförsäljare.

Stig av vid Sockengränd. Grossister i Sverige kan du hitta på sidan grossist. Arcade Gruppens utställningslokal ligger i Martin Olssons lokaler på våning två. Vare sig du gillar lantlig inredning , New England eller Shabby chic så har våra leverantörer säkerligen vad du är ute efter.


Många har som största intresse att inreda och det har vi tagit. Jag läser just nu kursen Inköp där jag ska lämna in ett stort arbete om leverantörsrelationer, men jag har kört fast vid att hitta leverantörer på nätet. Jag ska starta en afrikansk inredningsbutik där jag prioriterar kvalitet före pris och jag letar efter en eller flera leverantörer likaväl i sverige som utomlands. Starta eget, hitta leverantör ? Svenska leverantörer med dropshipping. Hur hittar ni leverantörer bäst?


Våra leverantörer och varumärken. Deras mission är att förse ledande inredningsbutiker i både skandinavien och europa med moderna, men samtidigt klassiskt formgivna inredningsdetaljer . Jag har i detta projekt en näthandel som specialliserar sig på inredning , och då inredning som är rätt så små saker tex allt från lampor till mattor. Eftersom att jag inte fått någon information om detta från lärare, eller hunnit fått svar om hur . I vårt företagsregister hittar du seriösa grossister, leverantörer och andra dropshippers som erbjuder dropshipping i Sverige.


Vi gör dropshipping ännu enklare.

Vill ni ha hjälp vid import? EU direktiv och märkningskrav som gäller för just er produkt. Givetvis kan vi också hjälpa er att hitta leverantörer som sedan tidigare tillverkar produkter för EU. Klicka här för att läsa mer och se en video.


Allt om import från Kina. Här får du tips om leverantörer , frakt, försäkringar och den kinesiska marknaden. Danska leverantörer i ropet! Sverige har mångfalden av stora duktiga grossister inom heminredning bla PB Home, Miljögården, Sia, Affari samt många fler… Men de danska grossisterna är också väl värda att nämna, bland mina personliga favoriter finns Ib Laursen, Bloomingville, Nordal, Lisbeth Dahl, . Då har vi på Växthuset Linds rätt saker för dig.


Vi har gotländsk inredning. Vi besöker varje år inredningsmässor samt reser både inom och utanför Europa för att hitta nya spännande leverantörer , för att kunna delge våra kunder nyheter och trender. Vi arbetar brett med ett stort antal leverantörer för att hitta fina och annorlunda detaljer för att dekorera och pynta både inne och ute.


Ekohus är framtiden och värnar både miljö och din hälsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.