torsdag 18 januari 2018

Hilti säljare

På Hilti har vi dedikerade säljare som arbetar nära arbetsplatserna tillsammans med våra kunder för att hjälpa dem hitta de bästa lösningarna för deras behov. Hos oss på Hilti startar man ofta sin karriär som säljare. Det är nog den bästa introduktionen på företaget eftersom vår framgång drivs av att engagera lojala kunder och utveckla våra starka relationer. Säljare är en spännande och tydlig roll där du delar med dig av Hiltis innovationer till företag i alla storlekar.


Tyvärr finns det inga resultat för det jobb du söker.

Vänligen försök igen för ett annat jobbområde eller land. Annars är du välkommen med en öppen ansökan här. Kontrollera att din stavning är korrekt eller försök ta bort filter. Ta bort citattecken runt fraser för att matcha varje ord individuellt: ”Account Manager” kommer att få . Handla Hilti -produkter och hitta information gällande våra servicekoncept och tekniska lösningar på Hilti Online. Besök företagsprofilen för Hilti Svenska AB och läs om säljare account manager jobb och karriärmöjligheter hos Hilti Svenska AB på Monster.


Läs om Hilti Svenska AB karriärmöjligheter och lediga Säljare jobb hos Hilti Svenska AB i Linköping, Östergötland på Monster.

Lediga Hilti jobb på Indeed. Sedan i januari går Maria Nylén på Hiltis program för young professionals, Hilti Academy. Hon inledde med att gå olika utbildningar kring företagets produktsortiment och arbetar i dag som account manager, eller säljare , för ett säljdistrikt i södra Stockholm. Arbetet som säljare är dynamiskt och innebär tvära. Som säljare på Hilti hjälper jag dig med professionell service och rådgivning direkt på din arbetsplats.


Jag demonstrerar kontinuerligt Hiltis nya och befintliga produkter och tjänster så att du alltid är uppdaterad med branschens senaste innovationer. Hilti är ett globalt byggteknikföretag med försäljning i 1länder genom . Efter att ha jobbat som snickare i år samt som säljare på både Motek och Hilti har Fredrik stor erfarenhet av försäljning, men även ett genuint intresse för arbete med infästningar och skruv. Hilti delar ut detta pris varje år, då var vi säljare på Hilti Sverige så visst var det hedrande, jag fick en bonuspeng. Jag hade en tät relation med en säljare på Hilti , kan man säga.


Han kunde ringa i slutet på månaden och med darrande stämma säga: – Kompis, du måste köpa en bilmaskin av mig, jag har inte uppfyllt kvoten denna månaden annars, den har kostat elva men du får den för nio. Vi fick även en intressantdragning av Hilti och deras utbildningar i inom Hälsa och Säkerhet. Under en och en halv timme redogjorde Hilti för sina utbildningar och hur de arbetar med dessa.


Helt klar är att Hilti gjort en. Hilti utvecklar branschledande produkter, tjänster och mjukvara till byggindustrin.

Vi är även utsedda till Sveriges bästa. WSC 1cirkelsåg benämns i bruksanvisningen med. Placering av identifikationsdata på verktyget. Typbeteckning och serienummer finns angivna på verk- tygets typskylt. Anteckna dessa uppgifter här i bruks- anvisningen och hänvisa alltid till dessa vid kontakt med din Hilti - säljare eller serviceverkstaden.


Säljarna är ovanligt betydelsefulla inom Hilti , eftersom bolaget inte arbetar med återförsäljare överhuvudtaget. Utöver dessa finns det tre andra säljkanaler: kundservice, Hilti Centers. Uppgift om typbeteckning och serienummer finns på maskinens typskylt. Notera dessa uppgifter i bruksan- visningen och referera alltid till dessa vid förfrågan hos din Hilti - säljare eller Hilti serviceavdelning.


Dig till Din Hilti - säljare eller närmaste Hilti-Center. Använd verktyget enligt bruksanvisningen, vilken alltid skall medfölja verktyget. Rikta aldrig verktyget mot Dig själv eller annan person.


Pressa aldrig verktyget mot handen eller annan kroppsdel. Användaren och övriga som befinner sig i närheten måste vid .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.