fredag 26 januari 2018

Gör din egen tavla med text

Välj bland mängder av motiv, lägg till egen text. Perfekta, personliga presenter till bröllop, barndop, namngivning m. Här hittar du personliga tavlor, posters och affischer för alla tillfällen. Samtliga motiv kan beställas enligt personliga önskemål med egen text. Gör en egen tavla enkelt, bara fyll i datum eller namn så gör vi resten.


När du hittat vilken mall du vill ha till din personliga poster så fyller du i textrutorna med den text eller det datum som du önskar.

Om det är något speciellt upplägg som önskas. Personliga barnposters med. Vi kan inte göra allt men försöker att lösa det mesta. Orientering: Stående passar bäst för namn eller kortare ord i . Köp en poster med din egen personliga text ! En förhandsgranskning kommer till din epost som du får göra justeringar i flera gånger om du inte är nöjd.


Fredstecknet - med din personliga text nertill, om du vill! Såg i ett album på styleroom en tjej som hade gjort egna text -tavlor, ni vet?

När vi har fått din intresseanmälan så tittar vi igenom den och gör ett prisförslag. Vi har stansade smycken, textsmycken samt fotosmycken. Vi gör smyckena efter dina egna önskemål och kan därför lätt anpassa smycket som present eller till dig själv. Vi hoppas att du ska hitta någon fin poster till dit hem eller något passande. Födelsetavla (skapa din egen ) väggdekor.


Ordinarie pris Från 2kr. Porträtt ( gör din egen ) väggdekor. Använd en bild eller ett foto och bestäm hur du vill att din tavla ska se ut och hur stor den ska vara. Designa din poster med text , ordspråk, bilder, låttexter, m. Present till bröllop, dop, födelsedag, julklapp.


Fotokonst till ditt hem. Förstora ditt foto till en fin tavla , en snygg poster eller en stor canvas. Efter några få frågor genom vår Pixum Inredningsassistent hittar du snabbt och enkelt den fototavla som passar ditt motiv och din personliga stil bäst.


Kan din bild bli utsatt för . Idag kan man på många ställen köpa tavlor med små visdomsord eller annan text skrivet. Jag gillar exempelvis Andy Warhols text : I never read I just look at pictuers. Vad skulle din tavelvägg vara utan en eller flera texttavlor?

Jag har dock inte hittat var den kan köpas idag . I kategori texttavlor finns allt ifrån roliga citat, handskrivna or typografi och grafiska posters till bokstäver i olika färger och mönster. Budskapstavlor eller ordspråkstavlor skapar ett personligt inslag i ditt hem och de enkla . Gör hemmet eller kontoret lite mer personligare med egen poster på väggen. Varför inte ge bort en fin poster på hela familjen eller barn barnen till nära och kära. Om du vill visa upp din kärlek för typografisk konst kan du pryda dina väggar men en av våra härliga canvastavlor.


Vi använder dem varje dag för att kommunicera med varandra och för att bättre förstå vår omvärld. Medan orden besitter en skönhet i sig. Music Love Graffiti Tavla från: 4kr. Här kan du med denna design som grun välja din egen text att hänga upp på väggen 4. Det finns en hemsida som kan generera konstverk utifrån dina egna ord. Om du skriver ett ord flera gånger så kommer det ordet blir större än de ord som skrivs färre gånger.


Det finns massa olika typsnitt, färger och vinklar på orden att leka med. Våra postertavlor med fotokollage ger dig möjlighet att välja flera av dina favorittillfällen och vi gör dem även monterade på en träfiberskiva som levereras färdiga att hängas upp. Våra moderna plexiglastavlor erbjuder ett sofistikerat sätt att presentera dina favoritminnen eller håll det tidlöst med en enkel men snyggt inramad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.