torsdag 25 januari 2018

Trappor inomhus

Däremot kan det finnas andra skäl att byta ut en gammal inomhustrappa eller installera en ny. Du kanske vill inreda en vindsvåning eller ska byta arkitekturen inomhus. Självfallet kan du själv bygga en ny . Hos BAUHAUS hittar du ett stort utbud på spiraltrappor, vinkeltrappor, raka trappor och vindstrappor. Det finns många olika slags trappor.


Vill du till exempel ha en smidig trappa med designad look och som är snygg att titta på, ska du definitivt välja en Spiraltrappa.

Den blir ett häftig inslag i ditt hus och passar till runda, raka och fyrkantiga öppningar. Om du däremot har minimalt med utrymme kan det passa bra med en. När du väljer våra Premium- trappor får du stor flexibilitet.


Våra Special- trappor är precis vad det låter som. Visste du att du kan köpa montaget av din trappa direkt från oss? En annan är alla möjligheter som det breda trapprogrammet erbjuder. Kombinera och skapa som du vill - trappan blir din personliga möbel, exakt anpassad till husets miljö och . Inspiration till en ny trappa inomhus från Vitabytrappan.


Vi bygger kundanpassade trappor inomhus.

Välj bland trätrappor, ståltrappor, spiraltrappor mm. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En trappa gör mycket för ett hem. Det är inte bara funktionellt utan ger även ett mycket snyggt designintryck.


Hitta rätt trappa och räcken till altanen hos oss. Välj på olika trapporI den här kategorin hittar du trappor som passar oavsett om du ska bygga nytt eller om du . Trappor för alla miljöer inomhus. Sammansättningen av material sker inte enbart utifrån praktiska grunder, utan i hög grad också utifrån estetik och trender. Hos oss hittar du trappor i alla stilar. Våra mest populära trappor kallar vi Hornbæk, Skagen och Snekkersten.


Du kan även välja att kombinera fritt från vårt sortiment av stolpar, handledare och spjälor samt välja träslag och ytbehandling efter eget önskemål. Behöver du en vindstrappa eller inspektionslucka till vinden? Ska du renovera och vill ha en speciell design eller färg för att göra dina trappor mer unika? Eller vill du bara lägga till halkskydd och ett räcke till den nuvarande trappan?


Vi på K- rauta har allt för trappor och räcken, från plansteg till bakkantslist och sättsteg i . VÄLKOMMEN TILL MODERNA TRAPPOR. Vi drivs av en enkel filosofi. Med moderna trappor och räcken förskönar vi ditt hem.

Söker du spiraltrappor, en trappa inomhus , en klassisk trätrappa eller triggas du av formspråket i moderna ståltrappor. Kanske en vit trappa eller varför inte en svart trappa. Piffa med ett glasräcke i . Snickarlaget är en av landets ledande tillverkare av trappor med fokus på design, nytänkande och flexibilitet. Vi är med dig från idén till monteringen av din nya trappa.


Exklusiva designtrappor i trä, stål och glas. Få inspiration och idéer i vårt galleri. Kvalitetstrappor med traditionell design. Hos Dolle handlar konceptutvecklingen om att ge tillgång till nya utrymmen.


Därför har också våra olika trappmodeller utvecklats med fokus på att du ska kunna utnyttja din bostad optimalt. Vilplan minskar fallhöjden och ökar säkerheten, men kräver lite mer utrymme. Intresserad av att köpa, renovera eller installera nya trappor för ditt hem eller kontor?


Vi har samlat företag som projekterar ,levererar och installerar trappor och tillhörande trappräcken. Alla typer av trappor finns samlade såsom spiraltrappor, trätrappor och trappa avsedd för inomhus resp utomhus användning. Vill Du dessutom kunna tala direkt med den som ritar och tillverkar din nya trappa?


Utöver trätrappor med tillbehör som räcken . Våra trappor bygger på en uppfinning som gör att vinkeln i trappan enkelt kan varieras. Detta innebär att den kan anpassas till de flesta ställen och takhöjder. I instruktionsfilmen längre ned kan du se hur vi bygger en trappa. Flexitrappans affärsidé är att göra det möjligt för en normalhändig person att bygga sin egen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.