torsdag 18 januari 2018

Polerat betonggolv

HTC Superfloor är ett komplett koncept för betongpolering. Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt. Vi ska bygga ut huset på platta, med golvvärme, och får ett stort, ljust vardagsrum. Nu kan vi inte bestämma oss om det ska vara trä, sten eller klinkersgolv.


Igårkväll fick vi idén om att polera betonggolvet - men fråga är: Går det? Polerat betonggolv - hur känsligt är det?

Vill veta mer om polerat betonggolv ! När Heimdall Industrigolv slipar och polerar betonggolv använder vi slipmaskiner först avlägsnar betonghuden. Nästa steg är att slipa och polera golvet i ett antal steg för att förädla den underliggande betongen. Smuts och damm fastnar inte på den släta och blanka yta som bildats.


Golvet blir dessutom bättre resistent mot diverse vätskor och kemikalier. Genom att lägga till färg, kan den konkreta ser ut som sten eller marmor. Välkommen till Allagolv ! Vi är specialister på: Dammfri slipning av alla sorters trägolv. Slipning av trädäck, altaner, loggolv m.

Sanering och förbehandling av golv. Ytan är närmast jämförbar med ett polerat granitgolv men inte lika dyrt. Metoden lämpar sig bra för hus som är byggda på en betongplatta och har golvvärme. Då tar man bort golvbeläggningen och slipar sedan det . Varför ska betonggolv vara tråkiga?


Vi är omgivna av betong i alla former. Det finns ingen anledning till det! I våra bostäder och arbetsplatser kommer vi dagligen i kontakt med detta unika, men på intet sätt nya byggmaterial. Redan Romarna hade kunskap om betongens fördelar och användningsområden.


Inge Danielsson har betonggolv i hela huset utom badrummet. När du har slipat och polerat betongen är den tio gånger starkare. En artikel om att gjuta och efterbehandla sitt betonggolv. Det rör allt från nyproduktion till pågjutning.


SP- Sveriges provnings – och forskningsinstitut har efter en mängd tester kunnat konstatera att Superfloor System är tio gånger starkare än obehandlade betonggolv. På golv sidan arbetar vi främst med betonggolv, där vi kan erbjuda allt ifrån en rengörande slipning till ett polerat betonggolv som blir högblankt som ett marmorgolv. Vi kan även erbjuda beläggningar med lösningsmedelsfri epoxi.


För väggar och tak använder vi oss utav FIBRITE, ett miljöriktigt material som klarar de tuffaste . Vi på Adamant Golvteknik har valt att samarbeta med HTC Sweden AB. Den världsledande svenska tillverkaren av slipmaskiner, dammsugare och diamantverktyg förser oss med allt material vi behöver för att kunna slipa och polera sten- och betonggolv.

This Pin was discovered by Josefin Hedberg. För att erbjuda våra kunder . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Det var som att gå på ett polerat betonggolv.


Jag hade kunnat börja hacka där på en gång, men jag gick ut och ställde mig i mitten av tjärnen. Det här var verkligen något jag skulle ha velat fotografera. Ingen av mina vänner skulle tro mig om jag beskrev detta fenomen utan . Design By Cement AB är ett passionerat företag som kommer med års erfarenhet av läggning av betonggolv.


Vi tillverkar vår betong själva, med kärlek. Grândola är en modern privat hus, designad av ColectivArquitectura. Jag har sökt på nätet och hittar inget bra svar.


Beläget i Grândola, Portugal, förkroppsligar huset idén om modern och vänlig . Jag gjöt själv så kontakter är det snålt med men vill du ha ett snyggt polerat betonggolv så är mitt råd att lägga ut jobbet på totalentreprenad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.