fredag 26 januari 2018

Pedagogiska appar för barn

På den här sidan hittar du de populäraste pedagogiska apparna för barn. Vi har sorterat apparna så att de mest populära ligger först. Sidan uppdateras automatiskt dagligen och vi uppdaterar även i takt med att vi hittar nya bra appar att rekommendera.


Sitter du vid dator kan du hålla musen över respektive appikon för att få . Appar går att köpa på nätet online i flera butiker direkt utan att . Här delar han med sig av sina favoriter bland alla pedagogiska appar.

Appen Fingu hjälper barn med att lära sig räkna på fingrarna och taluppfattning. Inga köp i appen , ingen tredjepartsreklam. Här hittar du gratis barnappar för iPad. Endast bra gratis appar. På denna sida tipsar vi om gratis appar för barn.


Tipsen uppdateras dagligen och de senaste bästa tipsen ligger alltid först i respektive lista. Vi rekommenderar endast appar som vi testat och gillar. Här har jag bara listat några få av apparna som jag har i min padda.

Jag brukar skilja på spelappar och på öppna appar. Appar för lärande - recenserade av lärare. Alltid kopplat till läroplanen. Ett busenkelt minipiano som är roligt för nästan alla barn åtminstone en liten stund.


Har även inspelningsfunktion som är mycket populär. Ett trumprogram där man får . Bästa pedagogisk app för barn i alla åldrar. Lär yrken och matcha relationer. Lär dig att känna igen mer än 1djur inklusive deras ljud. Lös labyrinter av ökande svårigheter.


Gissa ljudet av musikinstrument. Lös pussel med roliga bilder och stimulerande musik. Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Tittut för småbarn - Spel barn.


Hämta Tittut för småbarn - Spel barn för att använda på din Apple TV. Denna roliga ansökan innehåller matcher avsedda för barn. Hör en cirkussaga och hjälp clowerna och djuren med deras tricks och konster.


De flesta är av pedagogisk karaktär och gjorda så det blir roligt för barn. Tror den heter så, eller picture book.

Det ska va en panda på appen iaf. Bilder på saker lastbilar, hästar, käder, frågesport bilder o så. När det gäller appar har jag märkt att det är ganska lätt att hamna i ett appsamlande, där jag laddar ner hur många som helst. Pedagogiska , välgjorda, roliga o mycket prisvärda.


Man kan säga att Toca Bocas appar är digitala leksaker som är mycket uppskattade. Apparna är svensktillverkade, innehåller inget tal men är stimulerande att använda för att uppmuntra till kommunikation för barn som har talsvårigheter, använder sig av AKK och alla andra barn förstås. På Leksands bibliotek kan du gratis prova roliga och pedagogiska appar för barn – testade, utvalda och rekommenderade av.


De gör ett fantastiskt jobb med att recensera pedagogiska appar. Trots detta kan det ändå vara svårt att. Dessa appar passar barn som är i början av sin matematiska resa och som vill räkna på sina tio fingrar.


Det finns två ipad: s på barnavdelningen där ni kan prova apparna. De här två apparna passar barn som är nyfikna på tid och vill lära sig klockan. Forskare vid Linnéuniversitetet ska nu ta reda på ifall barn lär sig något av pedagogiska appar.


Till exempel en bild med en pingvin kommer upp. Om du trycker fel, så pruttar spelet. Bokstavspussel - en app där barn kan lägga bokstavspussel men också göra egna pussel om man redan har lärt sig läsa och skriva. Bornholmslek - fyra pedagogiska språklekar enligt Bornholmsmodellen.


I appen MyMemo kan du träna på att para ihop den analoga klockan med den digitala klockan. Annorlunda men roligt sätt att träna på klockan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.