torsdag 18 januari 2018

Säljare sökes

Hitta duktiga säljare sökes i södra sverige jobb och karriärartiklar på Monster. Hitta all information du behöver för att få ett duktiga säljare sökes i södra sverige jobb och bygga en karriär. Säljare Sökes Omgående Jobs available on Indeed.


Som säljare hos vår kund kommer du att arbeta med hela säljprocessen och du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att . Världens största kedja av convenience stores söker nya säljare.

För oss är service go snabb och enkel mat. En nybakad bulle, en glass i farten, en fräsch lunch som är lätt att äta. Gärna nya trender, bara de går att servera så att kunderna blir nöjda. Vi kallar det Foodvenience, tillgänglig god mat.


Passionerad säljare sökes. Motiveras du av att se äkta glädje mellan kollegor? Tycker du om att arbeta med människor och är bra på att skapa och utveckla relationer?


Ferrero Scandinavia växer framgångsrikt och vi kommer inom kort att starta upp vår egen säljkår för den svenska marknaden. Vi på Telisol ska nu utöka vår säljstyrka och söker därför drivna innesäljare till våra kontor i Kristianstad.

Vi på Telisol hjälper företagskunder med helhetslösningar inom telekom och arbetar med bla Sveriges största operatör – Telia. Hos oss på Telisol behöver du ingen tidigare säljerfarenhet . Join Hosco and apply to this job. Helhet är ett reklamföretag under ständig utveckling. Du som söker är en duktig och van relationsbyggare med brett . Vi söker dig som är kreativ med mycket driv och energi.


Teknisk junior säljare sökes till AMADA i Alingsås. Just nu har vi inga lediga tjänster. AMADA Sweden AB är en del av AMADA koncernen, med säte i Japan.


Maskinerna består huvudsakligen av . Idag jobbar det över säljare på försäljningsavdelningen i Oslo och de flesta är svenskar! Boxon är ett av Nordens ledande förpacknings- och märkningsbolag med fem starka affärsområden som bygger verksamheten: Boxon Pak som erbjuder lönsamma förpackningslösningar inom produktions- och distributionsflöden, Boxon Systems, specialister på intelligent märkning, etikettering och spårbarhet och Boxon . Brinner du för kundkontakt och sälj? Vill du dessutom utvecklas i din roll som säljare och samtidigt spendera dina dagar. See this and similar jobs on LinkedIn.


Upplagt för dag sedan. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad.


TILL ÖVRIGA BER VI OM ATT FÅ ÅTERKOMMA MED EN PERSONLIG KONTAKT LÄNGRE FRAM.

I det ansvaret ligger allt ifrån kassaarbete, bakning, varuhantering till städning. Som person är du handlingskraftig, positiv och offensiv. Du har god känsla för teamwork och gillar ett högt tempo.


Vi satsar för att växa vidare och söker därför en ny säljare med fokus på våra påverkande intressenter i segmentet. Här får du möjlighet arbeta med kvalitetssäkra produkter inom en . Vill du jobba tillsammans med världens bästa team i ett stabilt och expansivt företag? Vi är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom bland annat projekthantering och kvalitet och söker dig som i samarbete med säljledning och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.