tisdag 23 januari 2018

Kemtoalett tömning

Logotyp: Tekniska verken. Du kan vända dig till Glyttinge Camping för tömning av din kemtoalett. Rapportera olämpligt innehåll . Perfekt för den mindre båten, husvagnen, kolonin etc.


Den övre delen ( spoltanken) fylls med spolvätska. I den undre delen (septitanken) tillsätts saneringsvätska.

Spolning sker med handpump. Spoltanken rymmer l, septitanken l. Enkel tömning och rengöring. Jag har hört att det pratats om att nya regler kommer att gälla för detta från och med nästa år. Har alltid fått känslan över att båtmänniskor är efterblivna, nu har jag dock fått det bevisat. Du får gärna förklara hela processen med tömning , han vill veta hur man använder toan, då betyder det inte att han ska skita och sen sköter den allt av sig själv Om inte så är fallet, så får du förklara det förstås.


Gråvatten finns det tömning lite här och var utanför Sverige, vet ej var man tömmer i Sverige har inte sett någon skylt för tömning annat än på campingplatser. Ska skaffa en sådandär blåsa att tömma i till vi åker till Kroatien i år då vi kommer att stå på samma ställe i två veckor. Påfyllning, saneringsvätska.

Se till att skjutventilen är stängd då spoltanken lossas från septiktanken. När du är klar stänger du igen locket så luktar det inte. I själva spolvattnet häller du lukta-gott-medel.


När det är dags att tömma bär du den undre delen som en väska eller som en större dunk och väl vid tömning skruvar du av locket och tömmer ut innehåller i en vanlig toalett. Supersmidigt, du fixar det lätt! Ser inga problem med tömning av den, när vi är i gästhamn går jag till toa med den och tömmer den där.


En del hamnar har speciell plats för just denna sortens tömning , och det funkar kanon. FörbränningstoalettEn vattentät påse placeras i toaletten, man gör behoven, trycker på förbränningsknappen då urinet förångas och fekalierna bränns i cirka 6graders värme i en sluten kammare. Latrinet komposteras i en latrinkompost på tomten alternativt hämtas av kommunens renhållningsentreprenör. Tömning av latrin sker vid behov, några gånger per säsong. Om dasset kompletterats med urinsortering ska uppsamlingsbehållaren tömmas vid behov.


Läs mer under urinsortande torrtoalett. Vi har efter många om o men köpt en husvagn som ska levereras inom några dagar. Kraftiga, korrosionsbeständiga snäpplås r håller samman septitanken och spoltanken.


Både septitanken och spoltanken är tillver- r kade i ett stycke, inga skarvar (fig. 6). Du behåller kärlet på din fastighet under vintern och ställer fram det för tömning igen när hämtningsturerna startar på våren. Trädgårdsavfallet hämtas i ett 1liters kärl som töms varannan vecka under trädgårdssäsongen.


Vi ser till att kärlet kommer på plats hos dig.

I kärlet kan du smidigt lägga sådant avfall som lämpar sig . Avloppsbakterier i storförpackning. Användningsområden: Fettavskiljare, Storköksvattenlås, pumpbrunnar med fettproblem, Septik-tankar med lukt eller biologisk tömning , BDT- avlopp och infiltrationsanläggningar. Fungar i en protabel Kemtoalett.


Behöver inte tömmas förän tanken är full. Portabel toalett med septitank. Innovativ design som rensar skålen kraftfullt vid spolningen. Spolvattnet förvaras i den övre tanken och är trycksatt med hjälp av kolvpumpen, detta medför flera spolningar per luftladdning.


Upp till spolningar per vattenpåfyllning. Robust ABS-plast och blank yta. Skvalpfri tömning med extra . Vi ska renovera badrum som är ovanför varandra och som således delar alla rör. Vi kommer därför stå utan både dusch. Hela campingområdet är inhägnat på tre sidor och gränsar till floden.


Området är belyst och alla campingplatser har tillgång till el. Husvagnsturister har tillgång till separata toaletter, duschrum, ett fullt utrustat gästkök, tvättmaskin med torktumlare. Möjlighet till tömning av kemtoalett.


MullToa lämpar sig för upp till tre personer medan MullToa klarar fyra personer. Vill man ha den mest avancerade modellen är det MullToa som gäller och här får man inte bara automatisk omvändning utan även signallampor för tömning och vätskekontroll, insynsskydd samt marknadens enda .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.