fredag 26 januari 2018

På stan idag barn

Vi har alla aktiviteter för barn på ett ställe! Vill barnen åka skridsko, bada, gå på museum, teater eller ett lekland? Här har vi listat hur mycket skoj och kuligheter som helst.


Det allra bästa i stan för barn i alla åldrar och för familjer. Januari börjar lida mot sitt slut och helgen är på ingång.

Det blir vinterkuligt både ute och inne, premiärer och några härliga återseenden men också en finfint erbjudande! Och ännu fler tips hittar ni på Barn i stan -webben. Hänga med barnen i stan ? Föräldraledig eller bara ledig? Här får du tips på olika aktiviteter i stan som både små och stora barn (och deras föräldrar) tycker är roliga att göra.


Stockholm är ju känt för sina unika möjligheter att bada mitt i stan. Barnvänligast och mest centralt är Smedsuddsbadet vid Rålambshovsparken och Långholmsbadet på just Långholmen.

Här är det långgrund sandstrand som passar sandslottsbyggande och plaskande barn. För större och mer simkunniga. Alice i underlandet”-känsla.


Krogkommissionen imponeras av inredningen i den fönsterlösa lokalen på Tako. Lilla Paris: Vi anar bistrobondfångeri i Gamla stan. Läkare begärs häktad för fler sexuella övergrepp mot barn.


Tidigare i veckan häktades en barnläkare . Här samlar vi mängder av tips på olika typer av aktiviteter för barn och ungdomar i Stockholm. Kulturhuset mitt på Sergelstorg har mängder av kreativa och kulturella aktiviteter för barn och unga. Bege dig till ett roligt badställe inne i stan eller gör en utflykt till en anläggning lite längre bort. Livrustkammaren på Kungliga Slottet Bara att få gå ner i Kungens källarvalv är spännande när man är liten, och för oss föräldrar ger alla sakerna oss bra hjälp att kunna berätta för våra barn om Sveriges kungliga historia. Se livs levande älgar, björnar och vargar, familjeshoppa i city , var med om ett rymdäventyr eller lek med Pippi Långstrump.


Stockholm har mycket att erbjuda för de minsta, både innanför och utanför tullarna. Lekparken Bryggartäppan är en av Stockholms. Barnaktiviteter i Stockholm.


Vi tipsar om aktiviteter för barn i Stockholm.

Finns en massa att göra för barnen i Stockholm, gå på museum, lek på en lekplats, bada m. Spanskakurs för nybörjare. HeartHand Allhelgonagatan 5. Vantörs församling, Högdalsplan 1 T-Högdalen. Jag har ju lite semester från tecknandet sedan typ två veckor.


Idag är min första semesterdag även från mitt andra jobb (eller första jobb? Det är ju heltidsjobbet, så kanske det som räknas mest?). Det jobbet är ju på Barn i stan. Där samlar vi allt som går att göra med just barn i stan , och här är stan lika med . Färdas tillbaka flera miljarder år under ett besök på Evolutionsmuseet, upptäck och upplev naturen på Biotopia eller ta en tur med Lennakatten längs med en av Sveriges vackraste järnvägar. I Uppsala finns det gott om äventyr, roliga aktiviteter och evenemang för barn och deras föräldrar.


I rutan tipsar vi om sådant som du . Barn på stan jag såg idag Snappade up lite namn på syskon idag när jag var på stan. De snälla sjörövarna SjörövarMange och Katta Pirat bjuder på allsång för barn och vuxna, med sånger som är lätta att sjunga med i och med roliga rörelser till. Stadens offentliga rum är stadsinvånarnas vardagsrum och trädgård. Platsen där barnen ska leka och växa. Idag är sista dagen för samråd om planerna på byggnationerna Öst på stan på kvarteret Mården 11.


Jag hoppas att så många som möjligt har låtit göra sin röst hörd. Kommunen föreslår nämligen att . I lördags visade Lycksele upp det mesta och bästa som de lokala företagen kunde erbjuda. En dag på stan försöker också ingjuta nytt mod i ett sviktande inland.


Redan idag kommer runt barn som medverkar tåga runt på stan i Karlshamn och underhålla. Festivalen anordnas av Teatersmedjan i Karlshamn och över barn mellan åldrarna sex och tolv kommer att uppträda med flera olika föreställningar under nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.