tisdag 23 januari 2018

Honda snöslunga test

Honda Power Equipments utbud består av gräsklippare, åkgräsklippare, robotgräsklippare, trimmers, multifunktionsverktyg, elverk,vattenpumpar, jordfräsar,. Vilken snöslunga är bäst för dig? Här är flera modeller, både billiga och kraftigare snöslungor från Stiga, Honda , Husqvarna, Al-ko, Toro, med flera.


Honda värsting till snöslunga har både bensinmotor och dubbla elmotorer som driver banden. Det maffiga intaget på x centimeter gör att du klarar riktigt ordentliga snömängder och du kan låta snöslungan kasta snön över .

Stiga Snow Fox är en lättskött snöslunga perfekt för nybörjaren. Passar för mindre mängder snö. MTD Optima ME är lättstyrd och startar lätt. Dock röjer den inte lika bra som de främsta konkurrenterna.


Det är enda modellen med larvfötter och den är brutalt effektiv. Se hela sortimentet här. Ska köpa en snöslunga för vintern och har kikat lite på olika varianter.


Min Honda hssom är från fungerar bra fortfarande, stått sen i vintras och startade på andra draget.

Sammantaget är dock Snow Line 6II en lika tillförlitlig som prisvärd snöslunga och den utnämns därför till bäst i test. Clas Ohlson snöslungor: Motorer? Välj rätt snöslunga - viivilla. Ariens ST DLE DeLuxe.


Honda HSS 9ETS Drivs med: Band Motor: Honda GX 270. Jag tänker köpa en snöslunga nu innan vintern,men kan inte bestämma mig för vilken jag skall ha. Bandgående Honda hs 6använder vi yrkesmässigt för snöbyggnationer, de lever ett tufft liv men har ännu trots flera vintrars kontinuerligt slit ännu inte svikit oss. Vi bar från början runt . Med hjälp av en snöslunga röjer du snabbt bort snön på uppfarten, parkeringen eller gångvägen till brevlådan. Efter att ha skottat 10puder ena morgonen och nästa 10cm blötsnö inser ja att behovet är starkt efter en snöslunga :banana Ena grannen kom iof idag med traktorn.


Den slungan är byggd på samma kinesdelar som majoriteten av dom andra 11hk slungorna (utom Toro och Honda ) och biltema har hemma . Snöförhållanden i mellansverige (vilket kanske inte säger så mycket efter sista vintern). Bra kvalitet och liten strulfaktor. Elstart (eller så startglad att det inte behövs). Har kikat lite på Honda (HS62 HS760), Husqvarna (ST27 ST26 ST261) och Toro . Planerar du att köpa en snöslunga inför vintern?


Tänk också på hur du använder slungan – så att snöröjningen inte leder till osämja med grannarna.

Några kan inte använda miljöbensin. Det ska vara lätt att ställa in utkastaren åt alla håll. Enda modellen i vårt test med 12-volts elstart. Det är lätt att sköta och underhålla snöslungan. Timmätaren talar om när den ska ha service.


Snöslungor underlättar snöröjandet under snörika vintrar. Kanske behövs det även en lampa för mörka situationer. Jämför pris på snöslungor från Honda , Husqvarna, Stiga och många fler. Det viktigaste är att det sitter en motor som det går att få reservdelar och service till-Läs Briggs, Honda , Yamaha. För övrigt så spelar det nog ingen roll att märket inte är så känt, den byggs säkert som private label för Jula gissar jag.


Mekaniken som motorn sitter på är ju ganska okomplicerad så där spelar . Tydligen standardfel på de äldre Toro. Jag fick låna den första vintern jag bodde i Borås, men jag fick aldrig igång den trots en hel burk startgas och tusen svordomar. Köpte då en begagnad Honda HS522.


Om man drar ut choken och inte glömt att fylla bensin så brukar den starta på första . Insåg för jag vet inte vilken gång i ordningen att vår lilla Honda 1-stegare är för liten och klen och att vi behöver en större och kraftigare 2-stegsslunga. När han väl skulle köpa så vägrade grabben (köpt mycket av killen i många år) sälja den bäst i test till honom. Ignition systecdi Oil Capacity: 1. Function test at the time of submission.


The HSS 9Ets is put on a nice test.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.