torsdag 28 december 2017

Bra ursäkter för att slippa skolan

Problemet är att din frånvaro syns sen när du söker jobb och det är typ det viktigaste. skoj och höra :) Vettig anledning att skolka. Någon som kan komma på något bättre? Det behöver inte ha något med sjukdom att göra.


Ursäkter till Idrottsläraren? Bra ursäkt att hoppa av skolan ?

Ge mig dina fem bästa ursäkter för att slippa. Det spelar ingen roll vad det är du inte vill göra eller så, bara fem bra ursäkter , eller saker att skylla på. Och mår inte så bra heller. Nej, de köper det inte, men vadfan ska de säga liksom?


Slippa skolan : Behöver ingen. Några bra tips hur man blir sjuk eller andra sätt för att slippa skolan ? Har du koll på udda fobier? FRIDA har listat stycken som faktiskt är en vettig ursäkt att slippa skolan.


Vi har alla gjort det: låtsats vara sjuka från skola eller jobb för att kunna ta det lugnt – eller festa.

Här är en ny undersökning som tagit. Det bästa sättet för att slippa jobbigra följdfrågor om varför du vill stanna hemma är att skylla på att du inte mår bra i magen. Migrän är den populäraste ursäkten till att stanna hemma. I den här tråden ska man helt enkelt säga vad den bästa ursäkten är när man kommer försent till non lektion eller sitt jobb!


Det finns dock ett bra citat som visar på motsatsen. Pim var inte särskilt road utan hade nog mest hört uttrycket och tyckt att det låtit som en bra ursäkt för att slippa skolan en dag. De strosade runt på stan och hämtade Ella strax efter två. Jenny hade överträffat alla Ellas förväntningar och hon pratade inte om annat under promenaden hem. Tandläkaren är en klassiker, vet dock ej hur långt de är till tandläkaren ifrån din skola.


Annars kan du prata med din idrottslärare och berätta att du absolut inte vill simma med klassen för att du har kroppskomplex. Tror att dom brukar kunna fixa så att man kan simma vid ett annat tillfälle. Inte om man bara gör det för att slippa skolan. Så du vill att vi ska be om ursäkt för det fastän alla andra också gjorde det?


Bara för att alla andra gjorde det betyder det inte att det är okej. Hailey, om Starr vill att vi . Min ryggsäck var öppen. Om man inte har läxan med sig till skolan kan man alltid skylla på att den förmodligen trillade ut för att man råkade lämna väskan öppen.


Här följer en lista med ursäkter du kan ha för att sjukskriva dig, eller helt enkelt strunta i att dyka upp på jobbet eller i skolan. Eftersom Farbror Torsten både är arbetsskygg och lat (det är därför den här sajten är som den är!) har han använt alla dessa ursäkter.

Alltså, alla ursäkter duger för att slippa skolan i en halvtimme. Jag låter som min mamma. Anson Chaffins gick sista året, var tafatt och åt det töntiga hållet, men Naomi tyckte att han var en bra redaktör och en riktigt bra skribent.


Dessutom hade han gjort henne en tjänst på höstbalen. Han hade gjort några halvdana, klumpiga försök att stöta på henne. Att vara död är ingen ursäkt för att slippa skolan. I alla fall om man ser tillräckligt levande ut.


Obs, handlingen kan innehålla spoilers från tidigare delar) Handling: Mycket har hänt i Kaylees liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.