fredag 29 december 2017

Rekrytering skistar

SkiStar har som vision att skapa minnevärda vinterupplevelser. Vi är ett av Europas största företag inom alpin skidåkning. Våra alpin- destinationer är Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge. Vi driver även upplevelseanläggningen Experium i Sälen samt SkiStarshop Concept Store.


Vill du jobba hos oss på SkiStar ? Här hittar du alla lediga tjänster på våra destinationer.

Ansökningsperioden för årets vintersäsongsjobb har gått ut. Generation Z har höga krav på sina arbetsgivare och det gäller att erbjuda något mer än ett jobb. Emma Markström, Head of . Sjuksköterska med vidareutbildning till Dsk eller barnsjuksköterska har vi ett spännande uppdrag till dig. Vår kund är en BVC i nordvästra Stockholm. Arbetsplatsen ligger i Järfälla nära kommunikationer och ett centrum.


För er som har som mål att åka mycket skidor. Rekrytering pågår, så uppdraget är fr.

Så rekomenderar jag skidskolan där får man mest ledig tid över för att leka i parken. Annars för övrigt så rekommenderar jag absolut inte skistar då lönen är väldigt dålig och förmånerna inte så bra som dom skulle kunna vara och dåliga arbetsförutsättnignar. Jag sökte skidlärare förra året, hade aldrig innan åkt skidor och fick tjänsten. Däremot hade jag snowboard i första hand. Så utbildning behövs inte, men det får man utav skistar.


Utbildningarna får man betala ur egen ficka dock! Powntus inlägg år sedan. Söker gärna några att samåka me åker från linköping.


När var ni på rekrytering samt vad heter din pojkvän ? Tänkte om vi var i samma . Skistar söker folk till skidskola, Skistar shop, logi och fastighet, stugvärdar, Experium och Ski lodge. Den som tror att det räcker med en anställningsintervju kommer . SkiStar äger och driver Skandinaviens fem största alpina skidanläggningar: Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt St Johann in Tirol i Österrike och Hammarbybacken i Stockholm. SkiStars vision är att skapa minnesvärda vinterupplevelser som den ledande operatören av europeiska . I lördags rullade bilen mot Sälen för rekryteringsdagarna som tidigare nämnt. Det blev intensiva dagar med mycket intryck, men hade det såå bra! Vi erbjuder en unik kombination av kreativitet, tekniskt kunnande och nyskapande affärstänk välkommen boka skidresa till någon våra alpindestinationer, sälen, åre vemdalen i sverige.


Idag är SkiStar i Sundsvall och i morgon i Gävle.

Välkommen önskar Therese, Maja och Pelle. Gör din ansökan idag, vänta inte. Där träffas sökande till respektive destination för enskilda intervjuer, gruppövningar, middagar, och socialt umgänge för att lära känna varandra i en naturlig miljö. Efter helgen plockas sedan vinterns team ut. Totalt kommer drygt 3personer att anställas.


My Dahlström, 2 pendlar mellan skidlärarjobbet på vintrarna och jobbet som verksamhetskoordinator på konferensanläggningen Äventyrens ö på sommaren. Hej det står det återkommande när jag ska göra en ansökan hos er. Har skickat ett mejl till er där de står att man kan få vänta 3. Do you have an interest in IT and business relationships?


Are you looking for opportunities to grow and take the next steps in your career? If so, come join our team and become a part of a fast growing company that offers you a chance to develop your potential!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.