onsdag 27 december 2017

Lagerbolag med bankkonto

Hos oss kan du enkelt köpa lagerbolag av olika typer online. Vi e-postar en kopia på bankfullmakten och postar den samtidigt i original sa att ni kan öppna ett bankkonto och sätta in aktiekapitalet om 50. Begär ett bankintyg på . Så här går det till att köpa ett Lagerbolag.


Underteckna dokument, öppna bankkonto , m. Vi köper och säljer Svenska Aktiebolag.

Nytt Bolag med bil VW Caddy Se bolag just nu . Företaget är skuldfritt och utan anmärkningar. Bokföringen är i ordning och vi löser alla ändringar hos Bolagsverket och Skatteverket. Ingen förskottsbetalning utan betalning sker i samband med ändringar hos . Vad Svenska Premium Bolag har gjort är att som första stora aktör på marknaden gett ut en försäkring till alla kunder som köper bolag genom dem. Bankkonto finns i bolaget. Inga anmärkningar eller skulder.


F-skatt, moms och bankkonto.

Mycket God kreditvärdighet och bra rating. Vinst i senaste bokslutet som är inlämnat. Signera och returnera dokument, öppna bankkonto , sätt in aktiekapitalet. Du får bolagets alla viktiga dokument och kan dra igång din verksamhet.


Fördelar med att köpa lagerbolag. Att bilda ett aktiebolag kan ta tid och framförallt är det en hel del pappersarbete. Om du istället väljer att köpa ett lagerbolag får du . Det innebär att alla våra lagerbolag är bildade av Servando genom kontant erläggande av aktiekapitalet till lagerbolagets bankkonto. Vi garanterar vidare att bolaget bildats i enlighet med aktiebolagslagen, att ingen verksamhet bedrivits, att inga skulder existerar och att bolaget vid försäljningen har ett intakt aktiekapital . Så går ditt köp av lagerbolag till steg för steg.


Skriv under alla dokument, öppna bankkonto , sätt in aktiekapitalet. Fyll i beställningsformuläret och få köpdokumentet till din e-post inom 1-timmar. Du får en generalfullmakt och äger nu ditt lagerbolag och kan börja använda det. Efter att man har erlagt köpeskillingen får man direkt en generalfullmakt där man kan företräda företaget.


När man köper ett lagerbolag så gör man en ändringsanmälan till Bolagsverket, man byter ut styrelsen, ändrar företagets namn och . Därför ska man alltid försäkra sig om att det aldrig bedrivits någon verksamhet. Du är bara några steg från ett nytt företag. Fyll i formuläret nedan, granska och skicka din beställning till oss.

Sätt in aktiekapital om minst 50. Skicka sedan in bankintyg och underskrifter till oss så får du ett . Ej heller varulager eller . Bolaget har inga leverantörsskulder eller andra åtaganden. Vid köp av lagerbolag behöver man vanligtvis tyvärr öppna ett nytt bankkonto i bolagets namn, det finns inte något befintligt som följer med.


Lagerbolag har ofta inte ens något eget konto förrän det säljs, utan aktiekapital i form av reserverade pengar på försäljarens konto. Och ja, det är tämligen fånigt . Ni erhåller vid köpet ett bankintyg som styrker att bolaget har 50. Hur snart kan jag bedriva verksamhet i bolaget?


Så fort köpet av lagerbolaget är slutfört, dvs. Då får du en generalfullmakt som ger . Du får nu generalfullmakt, köpeavtal mm postad till dig och kan börja .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.