måndag 25 december 2017

Fina saker att göra för sin flickvän

Här är idéer på saker du kan göra för och med din partner för att behålla gnistan i vardagen. Vissa gör du säkert redan, andra behöver. Under dejtkvällen, eller under en mysig middag hemma, ta upp ämnen som ni inte brukar prata om – men som är väldigt fina att dela med sin partner.


Till exempel vilka egenskaper ni . Det är förvånansvärt enkelt. Att bli kär kan vara et allomfattande tillstånd där du bara hoppar runt på rosa moln och fnittrar som hans hjärtas utvalda.

Han är den rätta, och det vet du. Men precis som de dagar då allt bara är helt rätt, finns det även dagar där du inte ens kan förstå om ni talar samma språk. I den här tråden kan vi komma på ideér på mysiga saker man kan göra för sin partner. Skriv om det är för er pojk- eller. Man kan ju alltid ge bort 2kronor till sin flickvän.


Teknikmagasinet för 2kronor, och så massor med fina ballonger. Hur visar ni uppskattning för er partner? Små saker som gör tjejer galna! Gulliga saker en partner gjort?

Saker Som Gör Henne Lycklig. Ring alltid till henne när du har sagt att du ska göra det, om så bara för en minut. Letar du present till din flickvän , sambo, fästmö eller fru? På sommaren ska man vara kär!


Här är aktiviteterna du och din älskling måste testa tillsammans. Jag har nyss fått en flickvän men när vi är med varandra kommer vi aldrig på något att göra. Nu vill jag ha tips om vad man kan hitta på. Det ska inte vara dyra pesenter eller resor utan kunna kombineras med vardagslivet. Det kan vara sånt som extra fina middagar, nya sexiga underkläder,blommor mm.


Vad har du gjort för överraskningar? Sen vad det är för ord har mindre. Det låter lite knasigt att behöva göra en lista över snälla saker att säga till flickvännen. Inrepeterat och inte så spontant.


Att göra roliga, romantiska och spännande saker kan vara en viktig krydda i ett förhållande. Här på bloggen vill vi nu tipsa om saker som du kan göra för att göra din partner glad. Dessutom kommer din partner garanterat bli nöjd när denna ser att allting är rengjort och står på sin plats. För att riktigt göra intryck: posta det till din partner (även om ni bor tillsammans) så får de en fin överraskelse dagen efter!


Vardagsromantik – enkla och romantiska saker du kan göra för din partner.

Ibland ligger man hemma med sin partner och vill hitta på något men man orkar inte gå ut, dessutom inte nu när det är kallt! Här är några tips på vad du och din partner kan göra när ni har super tråkigt hemma: 1. Spela tv-eller data spel tillsammans. Om du har en pojkvän eller flickvän som gillar att spela är . Gå ut på långa promenader, varför inte börja klä på sig i varma kläder och ta en lång promenad?


Jag kan tycka att det är väldigt mysigt bara at gå långa prom. Hej, jag skulle vilja överraska min pojkvän med något jätte mysigt. Alltså inte bio eller middag för det hör mer till vardagen utan något mer speciellt. Tips på saker att göra med sin partner . Okej att man ska kunna vara öppen, ärlig och rak mot sin partner, men att kalla någon äcklig för att de gör något så naturligt som att rapa? Ta ett steg bakåt och tänk efter: Om det är taskigt att säga något på ett visst sätt till en främling, så kanske du inte ska säga det till din partner.


Mia Gustafsson tipsar: ”Att få en lapp i sin matlåda där det står ”Jag ÄLSKAR dig baby” är mer romantiskt än vad man kan tro. Vi bor inte ihop, men umgås nästan varje dag, sover hos varann åtminstone varannan natt. Problemet är att vi inte kommer på saker att göra längre, varken på vardagar eller helger.


Det blir samma saker hela . Visa att du älskar henne, bry dig om henne, berätta vad du känner för henne och hur mycket hon betyder för dig. DET är i så fall att vara romantisk om man .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.