onsdag 27 december 2017

Raksta etapp 8

I samband med upprättandet av ny detaljplan för del av. Raksta , etapp har samhällsbyggnadsförvaltningen utrett frågan om gatukostnader. Hanna Fürstenberg Danielson, Planarkitekt.


PLANBESKRIVNING TILLHÖRANDE DETALJPLAN FÖR. Samhällsbyggnadsförvaltningen har upprättat ett förslag till detaljplan för Raksta, etapp 8.

Nu vill vi ha dina synpunkter på förslaget. Planen är en förnyelseplan med syfte att möjliggöra permanentboende i området, samtidigt som kommunal service i form av väg, vatten och avlopp byggs ut. Under onsdagen beslutade miljö- och samhällsbyggnadsutskottet att upprätta nytt förslag till detaljplan för ett hektar stort område strax söder om Albysjön som innefattar 1fastigheter - Raksta etapp 8. Byggrätterna föreslås till 1kvm för huvudbyggnad och kvm för uthus. I dag bor mer än hälften på halvön året. Nuvarande fritidshus har rum och kök med ett eftersatt . Vi vill meddela att gatukostnadsutredningen för Raksta etapp kommer att behöva korrigeras.


I tidigare granskningsförslag saknades en viktig kostnadspost.

Gatukostnaden per fastighet kommer i och med korrigeringen att bli . Ugglevägen etapp Östra. Röstlängden fastställdes till 36. Stämman ansåg att mötet var behörigen utlyst. Ordförande Niclas Norling redogjorde agendan för dagens stämma.


Varför ingår inte Raksta 1: 1i denna etapp ? Frågor från fastighetsägare: a. Styrelsen hänvisar frågan till . Planarbetet för etapp påbörjas så snart etapp 7:s tidplan kan fastställas. KOMPETENSHÖJNING OCH BÄTTRE RUTINER PÅ BYGGLOVSSIDAN. Ofta har denna kritik också varit befoga konstaterar samhällsbyggnadschef Åke . Arkeologisk särskild utredning etapp och 2. Resultat av fältarbetet. Tyresö 1:och Raksta 1: 817.


Fördjupad översiktsplan. Skydd för kulturhistoriskt värdefull miljö.

Idag är etapp 1-färdiga, etapp byggs, etapp är antagen, etapp och är under planläggning. Därpå tas två planer i taget. Med etapp och planläggs majoriteten av Raksta. Vi har även börjat utreda möjligheten att under vissa förutsättningar snabbare släppa fram . Mark- och miljödomstolen har att pröva om Lantmäteriets beslut att ställa in förrättningen var riktigt. Domstolen kan inte inom ramen för överklagandet pröva frågor om ändring av detaljplanen för Solberga och del av Raksta etapp 7. Huset från 50-talet behöver genomgående renoveras eller rivas.


Tomten är fantastisk och erbjuder både skogsmiljö och gräsytor. Rakstaringen ligger i detaljplansarbete - Etapp 8. Syftet är att området stegvis ska få en mer permanent boendestandard och större byggrätter. Ullbergsvägen - Villa till salu i Raksta. Planens syfte är att varsamt anpassa området. Visningar ons jun kl . Bland annat har finska Trafikverket sedan en tid använt sig av systemet.


Ett öppet system som i realtid uppdaterar informationen gör kvalitetskontrollen enklare och mer tillförlitlig både för beställare och projektledning, säger Teemu Kivimäki. FAKTA solberga och raksta etapp Vad: Utbyggnad av bland annat gator, broar, . Idag fritidsfastighet med två traditionella fritidshus om och kvm. Om något år står kanske din nya vil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.