torsdag 21 december 2017

Viktväktar godis ica

Handla Godis online från din lokala ICA -butik. Här hittar du smakfulla produkter och smarta hjälpmedel, som kan hjälpa dig på vägen mot din målvikt! ViktVäktarnas populäraste produkt i nätshoppen, choklad- och kolagodiset på bilden ovan, innehåller mindre än närande protein och över rent socker. Det är otroligt nog mer socker än man hittar i godisbitar som Japp, Daim, Snickers eller Mars!


Att uppmana till godisbanting med kola och . Beställ ICA Gott Liv torkade blåbär g – bekvämt online på nätet hos Apotek Hjärtat – snabb och smidig leverans dit du vill.

För närvarande samarbetar ViktVäktarna med fem företag om produktion av ett trettiotal produkter under varumärket Weight Watchers. Saltlakrits är ett salt smågodis med ett lägre socker- och kaloriinnehåll än vanligt salt godis. Viktväktarnas produkter - Viktväktarna är bara en av många som erbjuder sina egna produkter. Här kommer jag att ta upp de. Popcornen kostar 25kr med.


En av ica butikerna här har laddat sin frysbox med färdiga vv-rätter. De flesta större godisaffärer brukar. Finns även de Bron som ligger. Jag röstar på vinegum, helst ica basic.

En SmartPoints-beräknad matkasse med recept enligt ViktVäktarnas program. Visst, det har man ju hört förr”, tänker du säkert. Sockerfritt godis smakar antingen konstigt eller så innehåller det en massa dolda kalorier.


Något lurt måste det väl ända vara? Nellie Dellies har lyckats med det omöjliga! Vi erbjuder påsgodis och choklad helt utan tillsatt socker – bara massa härlig smak. Påsarna är anpassade så man inte kommer över 3kcal (de flesta ligger kring 200kcal).


Strimla ner kycklingfilen och stek den så den får en fin yta. Tillsätt wok grönsakerna och paprikan och stek några minuter till. Häll i kokosmjölken,buljongen och fish sauce. ViktVäktarna Linssoppa erbjuder den hälsomedvetna konsumenten en smakrik och matig soppa innehållande lök, bönor, morötter och paprika.


Ica Kyckling spicey sesame med nudlar av 5. Jag förväntade mig något annat. Smakade enbart sweet chili. Tuppen upp för att nudlarna och röran värms separat i lådan. En snabb guide för tips Vad är värt att testa och vad bör undvikas.


Idag finns ett enormt utbud av frysta rätter för oss som konsumerar . Jag undrar hur många har lyckats med viktväktarna genom att gå med en gång, gå ner i vikt och . I denna blogg delar jag med mig av viktväktar -vänliga recept samt färdiga inköpslistor.

Bloggen är tänkt som inspiration för dem som äter enligt Viktväktarna och räknar smartpoints. Lakritsknäck är gott julgodis smaksatt med turkisk peppar eller annat hårt godis av lakrits. Koka klassisk knäck av socker, sirap och vispgrädde i en kastrull med tjock botten.


Gör kulprovet för att se när knäcken är klar. Rör ner den krossade lakritsen. Salt möter sött – gott till jul! Hallleluuuuuuuuuuuuuuuuuja, ICA Maxi har öppnat en ny värld för mig! Det är gr kollisar per skiva bröd vilket är mindre än i Finn Crisp.


Detta gör att man faktiskt kan sitta och gotta sig med the och macka på kvällen. Vilket lyx, jag är helt lyyyyrisk. Den är grov och jättegod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.