fredag 22 december 2017

Trådlöst grävsystem

EZ-Dig– Ett trådlöst grävsystem med enfallsfunktion. EZ-Dig är primärt framtagen för små och medelstora maskiner samt för maskinuthyrning! Du gräver kontinuerligt, behöver inte lämna hytten och vet exakt höjd och position i förhållande till angiven referenspunkt. I hytten monteras en pildisplay och en kontrollbox med . Systemet ökar kvalitén och produktivit.


Digpilot 3D systemet bygger på samma sensorer och kontrollpanel som DigPilot 2D.

Har du ett 2D system kan du enkelt uppgradera till 3D genom att komplettera med DigPilot GNSS rover, GPS antenner och 3D licens. Med detta grävsystem kan man få jobbet gjort snabbare och exaktare och därmed minska kostnaderna, vilket ökar vinsterna. D-versionen ger maskinisten höjden . Enfalls grävsystem bygger på beprövad och robust teknik. Du får ett pålitligt och slitstarkt system som kommer göra ditt arbete roligare och enklare i många år. Planeringsmaterialet kan överföras trådlöst till maskinen utan ett besök på arbetsplatsen.


Data från maskinen kan . Mäter höj djup, längd och fall kontinuerligt. Ljud och ljusindikation med höjd- och djuplarm.

Lätt att flytta mellan olika maskiner. Det är trådlöst = inga krånglande kablar. Robust med solcellsuppladdade sensorer.


Dig är enkelt att förstå, hantera, installera och komma igång med. Menyer och instruktioner är på svenska. Abelco har tagit fram ett komplett trådlöst grävsystem som kostar ungefär hälften mot de mer kända systemen. Syftet med systemet är att tillgodose de ökade kraven på arbetsplatsen som produktivitet, materialbesparing, noggrannhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet.


Efter många överväganden blev det ett trådlöst systen. Jag har tittat på många och ratat de flesta. Det blev ett trådlöst är för att det är lättare att flytta över vid maskinbyte. Dessutom behöver inte sitta på och bli skadat när man . Topcon Xmed sensor för rotortilt.


Nytt grävsystem sparar tid. Xcavision Pro är ett komplett trådlöst grävsystem med grafisk färgskärm. Med denna lösning blir arbetet effektivare, snabbare och mer exakt.


Maskin- föraren har hela tiden full kontroll i hytten och vet i varje ögonblick var skopan är. Generellt är maskinföraren inte så pigg på att hoppa i och ur grävmaskinen för att kontrollera jobbet manuellt, då varje avbrott kostar tid och effektivitet. Xcavision är ett komplett trådlöst grävsystem med grafisk färgskräm och med denna genialiska lösning blir arbetet effektivare, snabbare och mer exakt.


Maskinstyrningssytemet iX3D matas med ritningsdata för projektet och maskinföraren kan hela tiden se.

Nyligen har Scanlaser släppt en ny version av sin 2D-programvara för grävsystem , kallad 2. Uppdateringen innehåller en. På Lövstatippen i Hässelby har det första trådlösa 3D- maskinstyrningssystemet testats i skarpt läge. Borriggar navigerar trådlöst med hjälp. Trådlöst Komatsu övervakningssystem. Ett kostnadsfritt underhållsprogram för Komatsu-kunder.


Idealisk för en lång rad tillämpningar. Brett sortiment av tillval. PC210LC-kommer förberedd för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.