torsdag 21 december 2017

Ykb utbildning distans

Alesos utbildning i yrkeskunnande finns också som distansundervisning och täcker de tre transportslagen taxi, buss och gods. YKB står för yrkeskompetensutbildning och är en relativt ny lagstiftning som innebär att alla yrkesförare måste gå en YKB - utbildning för att få köra tyngre fordon såsom lastbil och buss. Yrkesförare som kör fordon med D- behörighet måste idag skaffa YKB -bevis.


Här hittar du utbildningar i YKB för dig i arbetslivet. Om du vill ha mer information om en specifik utbildning kan du kontakta respektive utbildningsarrangör genom att göra en intresseanmälan.

YKB är ett yrkeskompetensbevis för dig som är lastbils- eller . Att uföra persontransporter med buss är ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på kunskap och skicklighet. Lagen innebär bland annat krav på grundläggande utbildning , . Yrkeskompetensbevis 1timmar Grund – YKB. YKB Fortbildning timmar, garanterar vi att du hinner genomföra din utbildning inom karenstiden för ditt körkort.


SYAB Gruppen genomför yrkeskompetensutbildning och är av transportsstyrelsen godkänd utbildningssamordnare för YKB. Välkommen till oss för att läsa mer!

Under veckor kan du få den utbildning du behöver för att kunna arbeta som yrkesförare med behörighet för buss. Vi erbjuder utbildning i C- och CE körkort. Paketpris på C-körkort inkl. Det krävs inget prov på Trafikverket för fortbildningen. Kontakta lokala kontoret för offert.


SÄRSKILD GRUNDUTBILDNING. Utbildningen avslutas med ett teoretiskt prov på Trafikverket. Idag klarade man uppkörningen.


Nu är det bara YKB på 2timmar som återstår, innan man får sätta sig bakom ratten. Närmaste utbildning för mig är ungefär mil bort så skulle ju vara smidigt att lösa det på annan väg. Att utföra persontransporter och godstransporter med buss och lastbil är ett ansvarsfullt arbete som ställer höga krav på kunskap och skicklighet.


Därför finns en lag och en förordning som reglerar krav på yrkesförarkompetens för att få utföra sådana transporter. Men nu undrar jag om det finns någon distansutbildning för YKB ? Dock inte hela dagar och ofta på olika orter. Men det verkar som det inte är godkänt?


Någon som vet hur det ligger till?

Visste du att hos kan du även utbilda dig på distans ? Kan jag gå min utbildning på distans ? Detta finner du på baksidan av ditt YKB kort. Vi håller dessutom koll på dina behörigheter och skickar en påminnelse till dig när det är ett år kvar tills ditt YKB bevis skall förnyas. Boka din kurs via telefon eller online. Kompletterande utbildning. Kommande Fortbildningskurser.


Det går bra att boka våra . I Sverige handlar YKB om en grundutbildning på antingen 2eller 1timmar, beroende på förkunskap. Sedan väntar ett teoretiskt prov för att få yrkeskompetensbeviset, som krävs för att i fortsättningen få köra i yrkesmässig trafik. De redan verksamma ska i sin tur gå en fortbildning på sammanlagt 35 . Genom vår utbildning med specialutrustade övningsbilar , får du en gedigen trafikutbildning som innehåller både teori och praktik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.