onsdag 27 december 2017

Interiørbeis sjøsand

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. LADY Pure Nature Interiørbeis forskjønner treverket uavhengig om det er en vegg, et tak eller møbler.


I kombinasjon med malte, slette flater skaper LADY . NATURLIGE FARGER: Det er konsekvent benyttet en fargepalett i naturens nøytrale farger.

Tømmerveggene er beiset i Sjøsand , Jotun interiørbeis og fargen på køyesengen er Jotun Supreme Finish Elegant. Taket er malt i fargen Kritthvit. Disse fargene går også igjen i stuen og resten av . Mange liker en maritim stil på sjøhytta, og blått og hvitt er en klassisk kombinasjon. Men det er mange måter å trekke inn fargene fra landskapet ved sjøen på. Nyanser fra hav, svaberg, himmel og strand kan innebære . En dempet gråbrun beis med brente terrakotta- og bruntoner.


Før og etter: Soverommet hadde køyeseng i ubehandlet furu før oppussingen.

I dag har hele hytta fått et nytt uttrykk. Ettersom industrielt påført beis påføres i lik mengde på våre ulike panelprofiler, vil inntrengen i treet variere avhengig av hvor treet har vokst og hvor i tømmeret panelet er saget fra. Bestiller du samme farge på ulike. Gulv furu: LADY Interiørbeis.


Hvitkalket (to strøk) tips: Beis sengegavlen eller bordet i en mørk farge. Da får du et eksotisk innslag i rommet. Den mørke fargen som er brukt innvendig her er interiørbeis fra Jotun i fargen Sjøsand. Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin. De ligner på Drivved og Sjøsand fra Jotun.


Interiørbeis - Sjøsand Boksen er åpnet og farge testet, men pga feil farge gis den bort. Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. JOTUN LADY PURE NATURE INTERIØR BEIS 3L. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Luktfri og hurtigtørkende. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket.

Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Paneler behandlet med interiørbeis er et spennende alternativ til dekkende. Forskjell i trestruktur gjør at enkelte bord kan trekke mere beis enn andre,. Trenden med beiset panel når stadig nye høyder. Bjertnæs Sag har hele veien vært ledene i markdet, og vi arbeider aktivt for å utvikle konseptene til glede for alle.


Denne våren har vi lansert to nye beisfarger, og vårt fargekonsept er en god pekepinn på de trender som råder. Vår nye farger Værbitt og Drivved . Finn denne og andre Pins på Mökki av villalanka. PresentasjonBeis R 700.


Jeg bruker mye beiset panel eller laftet tømmer når jeg jobber med interiør på hytter. Sjøsand gir treverket en grålig nyanse, og Mokka gir en varmere glød. Det kan være lurt å prøve seg frem med antall strøk, for å finne den nyansen man er ute etter. Veggene pluss det høye taket er som resten av interiøret i hytta beiset i den gråbrune fargen Sjøsand.


Denne fargesettingen skaper både sammenheng og harmoni. Alle rommene som ligger på rekke og rad og supplert med et par åpne soner er sparsomt møblert og med stor omtanke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.