torsdag 21 december 2017

Hur jag redigerar mina bilder vsco

Den senaste tiden har både min DM på insta och min blogg fyllts med frågor om vilket filter jag använder till mina instagrambilder. Men nu avslöjar jag vilka tre appar jag använder när jag redigerar bilder : 1. Facetune använder jag att städa upp bilden. Jag får väldigt ofta frågan hur jag redigerar mina bilder. Men ni som frågar brukar inte nöja sig med det svaret utan vill veta allt, så tänkte berätta allt.


Ni har frågat så många gånger hur jag redigerar mina bilder , jag har tidigare gjort ett inlägg om det men eftersom det var ett tag sedan och jag ändrat en del så kör vi ett inägg nu igen!

Jag har skrivit om detta tidigare, men eftersom många frågar - och eftersom att jag har ändrat mitt sätt att redigera mina bilder så tänkte jag dela med m. Fick nyligen en kommentar om hur jag redigerar mina instagram-foton. Kul ändå för en som börjar känna bloggtorka nu i slutet av sommaren. Här är en före- och efter . Eftersom att flera har undrat hur jag redigerar mina bilder så tänkte jag i detta inlägget visa er lite snabbt hur jag oftast gör!


Bild Först börjar jag med. En fråga jag ofta får på instagram eller mail är hur redigerar du dina bilder? Jag har därför skrivit ett utförligt inlägg här med före och efter bilder som beskriver hur jag gör.

Det är förinställda filter som inte förstör bilderna utan bevarar toppkvalitet och . När jag gjorde inlägget om hur jag redigerar mina bilder (ni hittar det här) så var det många av er som bad mig göra ett inlägg om hur jag redigerar mina mobilbilder också. Har fått väldigt mycket frågor under veckan på hur jag redigerar mina bilder och så många fina komplimanger för bilderna, TACK! Den vanligaste frågan jag får här på bloggen är nog hur jag redigerar mina bilder till instagram.


Jag har svarat på det några gånger, här och här till exempel. Dock så jobbar jag inte konsekvent med samma . En av det absolut vanligaste frågor jag får på mina sociala medier är hur redigerar du dina bilder och. Mina kameror jag använder är en Canon 600D och en Panassonic Lumix gm ( liten och lätt). Båda tar superfina bilder och är väldigt ljusstarka.


När jag fotar med mobilen brukar jag redigera bilderna i olika appar. Snapseed – Lätt om du bara vill ljusa upp och fixa kontrasten. Jag tänkte därför dela med mig av mina bästa tips för att få en ljus och fräsch Instagram, där med får ni även en snabb inblick i hur jag oftast redigerar mina bilder , som varit väldigt efterfrågat! En sjukt bra app med snygga filter.


Men nu avslöjar jag vilka tre appar jag använder när jag redigerar bilder : 1. Klicka sen på check-tecknet nere till höger. Vill du redigera fler bilder markerar du . Här kommer en extremt utförlig guide till hur jag redigerar mina Instagrambilder!

Jag fotar inte i fyrkantsläget för jag vet inte än hur jag vill beskära bilden. VSCO – många fina filter. Redigera gärna en bild efter min modell, tagga mig i bilden på Instagram så jag får se resultatet och så lägger jag såklart gärna upp de finaste i ett . Idag har jag äntligen spelat in en video om hur jag redigerar mina bilder till Instagram i telefonen. Lärde mig faktiskt en hel del och har laddat ner en av apparna som jag inte hade innan :) Har en liten fråga bara.


Här kommer ett till önskeinlägg, nämligen ett om hur jag redigerar mina bilder på Instagram! Båda är gratis att ladda ned i AppStore men jag tror man kan köpa till olika . Den sista bilden med kissen blev en väldigt mörk . Afterlight Pixlr - Här redigerar jag oftast bara med effekten Smooth, dvs gör så att man ser lite slätare ut. J ag börjar med att redigera i Ai.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.