söndag 24 december 2017

Jula öppnar i visby

Välkommen till Jula i Visby ! Nu slår vi upp portarna till vårt helt nya varuhus som har det bästa läget på Stenhuggaren, öster om staden. Vårt mål är att erbjuda kreativa hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser. Det blir en speciell premiär, det är nämligen första gången som Jula öppnar ett varuhus på en ö dit det inte går att ta sig med bil.


Vi har en bra känsla inför etableringen av vårt nya varuhus på Gotland. Jula , som i nästa vecka öppnar sitt första varuhus på Gotland.

Här hittar du öppettider till Jula och när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Julas invigning av varuhuset i Visby är något extra. Inte nog med att det är Julas första på en ö utan vägförbindelse med fastlandet. Det känns också mycket bra att det sker just på . Redan på tiden som postorderföretag hade Jula många kunder på Gotland. I sommar öppnar kedjan sin första butik på ön, det granne med Ica Maxi och Coop Forum.


Här får du inspiration, tips, tävlingar och mycket mer. Allt du behöver göra är att ladda ner nya Jula -appen och visa QR-koden i kassan i ditt varuhus. Väx med oss och följ med på vår resa när Jula öppnar i Nacka Forum!

Se de nuvarande Jula reklambladen i Visby endast på Minareklamblad. Prenumerera nu för fler erbjudanden från Jula i Visby. BR Leksaker flyttar in i gallerian på Östercentrum och Hemtex tar över en lokal i kvarteret Stenhuggaren där Klädhuset M och Prisstopp tidigare huserat.


Sveriges största söktjänst för öppettider. Sign in to comment on this article. Rekryteringen till det nya varuhuset drar igång omgående. Totalt kommer cirka nya . Jula ska etablera ett nytt varuhus i Visby på Gotland.


Vi fortsätter expandera och söker därför dig . På torsdag, den 15:e, öppnar Jula sin första butik på Gotland. Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Trots att det inte är tillåtet att använda dem, har Jula sålt metalldetektorer i det nya varuhuset i Visby. När PGotland kontaktar varuhuskedjan, plockar man genast bort dem från butikshyllan. Andra Bygg och trädgård-butiker i Gotland.


I början av veckan avslöjade Gotlands Tidningar att den stora butikskedjan Jula etablerar sig på det nya handelsområdet på Stenhuggaren i Visby. Erbjudanden från Biltema i Visby. Det är det bästa handelsområdet i Visby.


Vi har ambitionen att öppna redan nästa år, kanske till halvårsskiftet, men det beror mycket på byggtiden där, . Den maj var det premiär för Cubus nya utökade butik i Visby.

Den nya butiken är hela 7kvm vilket har skapat plats för en herr- och barnavdelning. Hej, jag har ett spännande jobb på gång i Visby , är du intresserad? Ryktena som sa att Jula skulle öppna på ön var alltså sanna och här ringer en kanonschysst kille och frågar om jag vill ha mitt drömjobb, varuhuschef på Jula ! Processen var snabb och proffsig… Ingen smörfil för att jag blivit uppringd men känslan att vara. På JYSK finns alltid bra erbjudande till hemmet.


Se vårt urval av madrasser, påslakan, kuddar, möbler och trädgårdsmöbler och köp online i dag på JYSK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.