fredag 29 december 2017

Parkettslipning pris

Välj mellan halvmatt eller matt. Mycket slitstark och tålig lack. För offentlig miljö, t ex. Bona Traffic, Sportive, Pallmann eller Casco BEST. Ditt pris efter ROT-avdrag.


KGolv ger dig ett svårslaget pris på golvslipning i Stockholm.

Här hittar du våra priser inklusive moms och ROT-avdrag. Bra att veta om golvslipning och parkettslipning. Vi använder oss av proffs golvslipningsmaskiner från BONA.


Maskinerna är utrustade med dammsugare och suger upp det mesta av dammet som uppstår under slipningen. Den stora bandmaskinen släpper i stort sätt inte ut något damm. Kantmaskinen har lite svårare att . Golvslipning Stockholm, vi är experter. Golvet är kvm stort och det var evt tal om att slipa även två golv .

Parkettslipning med lackering eller oljning av Golvproffsen i Malmö. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv. Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör . Anlita Wasa Parkettservice för golvslipning i Stockholm och Uppsala. Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv.


Vi erbjuder helt dammfri golvslipning med fem års garanti! Kontakta oss redan idag. Kort sagt, har du ett gammalt och fint parkettgolv – anlita istället proffs för parkettslipningen! Då blir resultatet precis så som du önskar.


Parkettfixarn är verksam i Malmö, Lund och i resten av Skåne. Glöm inte att du får ROT-avdrag för golvslipning! Dammfri golvslipning av parkett.


Ta kontakt för att få pris på parkettslipning i Stockholm, Uppsala och Södertälje. Vi tar hand om ditt golv och ser till att det får tillbaka sin glans! Behöver ni hjälp att slipa eller renovera ert parkettgolv? Då kan ni höra av er till oss för bästa möjliga resultat.


Vi är ett familjeföretag med över år i branschen.

Vår erfarenhet och expertis innebär en garanti för alla våra kunder. Vi är noga med att slipa golvet enligt era villkor och önskemål. Med års erfarenhet, marknadsledande dammfria slipmaskiner och kvalitativa ytbehandlingar erbjuder vi våra kunder ett professionellt arbete till ett rimligt pris.


Att slipa om i stället för att byta ut den slitna parketten är både skonsamt för plånboken och ett bra sätt att hushålla med jordens resurser. Loba har tagit fram ett unikt rengöringsmedel som är pH-neutralt. Det gör att behandlade ytor inte tar skada eller missfärgas.


Kan användas på alla ytor som glas, lack, plast kakel, toaletter etc. Med en ett årig erfarenhet och en välutpräglad praktisk kompetens kan du alltid lita på att jobbet blir noggrant utfört med bästa möjliga slutresultat. Svåra behandlingsarbeten såsom oljning, pigmentering, eller restaurering av gamla trätrappor, är vår specialitet. Vi lämnar alltid en kostnadsfri analys . Samma priser gäller furugolv.


Servicebil transport 3kr. Alla priser inklusive moms. Skickas ino1-Veckor. Här kan ni räkna ut vad det kostar med golvslipning. Pris per kvm, parkettgolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.