onsdag 27 december 2017

Roliga saker att göra

Metro Mode tipsar om billiga, roliga och mysiga saker att göra i helgen. FRIDA ger dig tips på saker du kan göra när du har tråkigt. Har du inget att göra , men alla dina närmsta vänner är superbusy? Passa på att testa nya roliga frisyrer och sminkningar.


Allt kommer kanske inte fungera, men kanske hittar du snyggaste.

FRIDA listar roliga saker som ni kommer vilja göra. Nu kan du och barnen hänga mer ute, här får du tips på roliga saker ni kan hitta på tillsammans hela familjen. Köp asfaltskritor och måla tillsammans med dina barn på gatan där ni bor. Oavsett som du är hemma med yngre barn, om du har lite större barn som är hemma själv, om ni är hemma eller på besök i en annan stad kan ett gäng tips på roliga saker att göra vara välkommet. Men vad ska man fylla de lediga dagarna med när man tröttnat på att ta det lugnt?


I LOPPIs sommarguide finns tips på roliga saker att göra med familjen i sommar! Visst är det härligt med . NOVA MILLER: ”Ta det lugnt och lev i nuet!

Sommar, sol och semester. Känn ingen press att du måste göra saker. Träffa dina kompisar och njut av att bara vara ledig. Hitta på tre helt egna flams ( roliga historier) och skicka till KP.


THOMAS SEKELIUS: ” Experimentera med smink! Det är kul att öva nya sminkningar. Nu när det börjar bli mörkare och kallare är det lätt att bli lite dyster. Men deppa inte ihop fullständigt!


Vi har nämligen listat nio roliga saker du kan hitta på för att liva upp stämningen i höst, gärna tillsammans med en kompis! Min dotter är ganska exakt hos mig och på den tiden vill jag göra många roliga saker tillsammans med henne. Hon är en modig liten flicka som vågar det mesta. Jag bor i Stockholm, så utbudet är ganska stort. Här finns Skansen, Grönan, . Fattig som en kyrkråtta efter jul och nyår men ändå sugen på att leva lajf?


Trött på att surfa videon på , eller googla ditt eget namn? Det här kan du ta till när du har riktigt, riktigt tråkigt. är bara för amatörer.

Roliga aktiviteter och spel i StockholSe omdömen och bilder för roliga aktiviteter och spel i Stockholm, Sverige på TripAdvisor. Tänkte bara höra om ni har några tips på roliga aktiviteter under dagen? På kvällen kommer vi gå ut och dricka bärs men vi tänkte hitta . Vad ska man hitta på om man har sommarlov eller semester men det är dåligt väder?


För den som har höstlov finns massor av roliga saker att hitta på. Här är skojiga hösttips! Lägg alla kuddar och filtar i din säng, var noga med att lägga dom mot väggen så du inte slår dig eller liknande, ställ sedan något högre än din säng bredvid och fall med öppna armar antigen bakåt eller framåt med stängda ögon till någon fet låt.


Akta så inte föremålet sticker iväg samtidigt som du faller! Höstlov i Göteborg - här hittar du roliga saker att göra. Höstlovet är en välkommen paus och ett bra tillfälle att hitta på härliga höstaktiviter med familjen.


I år sammanfaller lovet dessutom med den kusliga högtiden Halloween och många ställen i Göteborg ordnar gastkramande aktiviter för stora och små.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.