torsdag 14 december 2017

Linjelaser bäst i test

Krysslasern har en precision som vida överträffar den du kan få med ett vattenpass. Men ibland är det svårt att se de röda strecken och de når inte alltid lika långt. Testet visar också att möjligheten att hänga upp instrumentet har stor.


Det hederliga gamla vattenpasset har fått konkurrens av laservågpasset. Det batteridrivna instrumentet funkar på samma sätt men mäter upp linjer och punkter med laserljus, vilket i sin tur gör att det går att använda för mätning på stora avstånd. Redan här säger det sig självt att det viktigaste med instrumentet är att .

Laserinstrument för avståndsmätning. Välj typ efter vad som ska mätas, exempelvis korslaser eller rotationslaser, och om laserinstrumentet ska vara självnivellerande. Du kan även filtrera på egenskaper som stativfäste, bluetooth- anslutning, räckvidd och design för väggmontering. Köp Leica Lino LKorslaser via vår webbshop eller butik i Stockholm.


Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Och lasern är dessutom mycket lättskött. Raka linjer kors och tvärs med. När linjen snabbt stabiliseras så är gyroupphängningen av bra kvalitet.


Gör Det Själv testar verktyg och material för din räkning.

De enklaste visar bara horisontell linje, några visar vertikal linje vilket är ett krav vid tapet- och kakelsättning, byggnation etc. När man låser linjerna i grader blir det ganska lätt att sätta kakel och klinkers diagonalt. Vi har provat modeller där de flesta har automatisk justering. Bäst i test är BlackDecker . Oumbärlig vid inredningsarbete, tapetsering m. Ger en perfekt laserlinje runt hela rummet.


Snabb, automatisk självnivellering. Stativ och batterier ingår. Undersök vilket laserinstrument som passar ditt byggprojekt bäst. Se över vilka laserinstrument ditt byggvaruhus säljer. Välj det laserinstrument som faller dig bäst i smaken.


Selvnivellerende 360°- linjelaser. Perfekt nivellert horisontal 360°-linje - nøyaktig og feilfri justering av. Leica anger att Lino Lhar en noggrannhet på 1. Den fick även bäst i test av tidningen Gör det själv. Sverige, skiljde flerta hundralappar till nästbästa.


LINJELASER BOSCH BLÅ GLL 2-10. Topcon Golvlaser PLS-FT90. Krysslinjelaser avsett för kakelgolvlayout.

Eliminera kostsamma misstag och fel genom att. Liten och robust linjelaser som ger ett mycket synbart laserljushorisontalt och vertikalt. Ger i övrigt ett proffsigt intryck.


Verktyget och väggfästet känns dock plastigt och ömtåligt. Leverantör: Krigsvoll Pris: 6kronor. Batteri: 2x5V AAA Självnivellerande: Nej Vikt: 2gram. Välkommen till PriceRunner! Att testa en krysslaser mot ett vattenpass är inget relevant test , inte ens mot ett hultaforspass.


Ty, passet mäter över 60cm, laser minst 6m. Bosch GCL 2-G Professional. Funktion: bekvä prisvärd: kvalitet: tillförlitlighet: 5. Kan tänka mig köpa mitt testverktyg?


Plus: Kapacitet och funktion. Minus: Saknar magnetfäste samt . Räckvidd inomhus: meter. Nivellering: Automatisk.


Beställ laser hos Swedol - senaste produkterna och hög kvalitet med starka kunderbjudanden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.