fredag 24 mars 2017

Återförsäljare kläder kina

Hej Jag har tankar på att starta en webbutik som säljer kläder och accessoarer. Men jag har inga erfarenheter av denna bransch sen tidigare. Jag undrar hur det fungerar med leverantörerna. Kan vem som bli återförsäljare till vilket märke som ? Måste man ha ett lager själv eller kan man överlåta detta till .

Hur vet man vad man får sälja och inte. Oavsett om du söker kläder , elektronik eller helt andra typer av varor så kommer du vanligtvis undan mycket billigare genom att beställa varorna från Kina. I denna guide hittar du några av de mest populära butikerna, info om moms och skatter samt övriga . Att tillverka kläder i Kina är ett mycket bra alternativ för den som vill ha billig produktion.


Kina finns det ett enormt antal tillverkare och återförsäljare för kläder. Och det går normalt att hitta produktion för exakt det som man behöver. För att hitta en fabrik för att tillverka kläder i Kina så finns det flera .

Det borde ju inte vara något problem att få sälja deras produkter tycker jag, Tillverkarna vill ju alltid ha fler återförsäljare och då borde även du få sälja deras kläder , Såg att du skrivit att du . Glöm bort billiga iPads och Nike-skor – en stor del av konsumentprodukterna man hittar i handeln är visserligen tillverkade i Kina – men att ens tänka på att kringgå etablerade – lokala – återförsäljare är bara att glömma bort. Det som återstår är då att lägga ut tillverkningen av era egen-designade produkter på en kinesisk . Pingis och jag pratar ofta om ”multipla intäktsströmmar”, hur kan du se till att dina kläder säljs på flera olika sätt? Jag kan nog hjälpa dig med att handla in kläder från Kina. Jag har varit bosatt i Kina i över år nu, och har under denna tid hittat en del kontakter som kan leverera kläder , elektronik, skönhets produkter osv. Eftesom jag befinner mig i Kina så kan du få kläderna för samma pris som de säljs här vilket är . Det är lagstiftning som reglerar allt ifrån substanser, tungmetaller och kemikalier i leksaker och kläder , till regelverk gällande elsäkerhet i telefoner, brandsäkerhet i möbler och hur starka sömmarna skall vara på ett gosedjur.


Många importörer tror att det är den kinesiska tillverkarens ansvar att se till att . Marginal till återförsäljare (läser) (1) Gäster. Efter att ha räknat, kom jag fram till att det var bättre att öppna egen butik och sälja mina kläder själv! Nej, jag har ingen webbshop, men funderar att öppna till hösten.


Nu så vill jag bli återförsäljare för kläder och . Allt om import från Kina. Här får du tips om leverantörer, frakt, försäkringar och den kinesiska marknaden. Italienska kläder och skor är väl de mest exklusiva som finns.

Hitta importörer över hela. Inte specialiserad på elektronik utan säljer kläder , skor, väskor, hemprodukter och ja i princip allt du kan tänka dig. Porto kostar oftast, och kan gå på ett par hundralappar.


Har tullgaranti som tillval – om du åker på tull ersätts du. Webshop Kina Mini in the Box. Vi handlar med våra grannar. Thailand är stora producentländer inom.


Som återförsäljare kan man endera bli en av flera återförsäljare eller ensamåterförsäljare som köper en . Söker du efter GANT kläder ? I vår online shop hittar du skjortor, stickade tröjor, jackor, klänningar, pikétröjor, chinos, barnkläder, inredning, skor och accessoarer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.