torsdag 23 mars 2017

Bordsstativ matbord

Med flexibla restaurangbord menas det på att man har bordsskivor och separata underrede bord. Ett bordsstativ med pelarfot är oerhört praktiskt. Beroende på bordsskivans storlek måste man kombinera antingen en eller två pelare, att ha pelarben gör att gästerna får bättre benutrymme samt att det förenklar städningen av . Välj bordsstativ och kombinera med valfri bordsskiva - från oss eller er egen!


Budgetstativ, för utebruk. Tunn elegant formad fot i många färger.

Diaterior är främst för företag inom restaurang, cafe, hotell, kontor och offentliga miljöer. Bygg ditt egna bord med olika bordsstativ och skivor i en mängd olika material. Hos oss handlar du tryggt, billigt och snabbt, välkommen! Hos oss kan du välja bordsstativ och matcha ihop de med tillhörande bordsskivor eller kombinera ihop ett eget med några av våra bordsskivor.


Detta ger dig möjligheten till att göra ditt bord till något eget och unikt. Här hittar du hela bord , olika bordstativ och många olika bordsskivor i flera material och storlekar. Det finns ett stort urval med färger och mönster att tillgå och du kan också designa din egna, om du vill. Här på hemsidan visar vi endast ett litet urval, kontakta oss gärna för mer info och fler alternativ.


Stable Table är ett stativ.

Turn matbord tillverkat i dubbelsidig laminatskiva med en brun och en vit sida. Stativ är tillverkat i aluminium. Mingle bordstativ tillverkade i metall med mörkgrön lack. Tablo stativ tillverkat i ek.


Hos Inet hittar du stativ för bord i kategorin bildskärm. Litet tripod-kamerastativ för bordsplacering. Bordsskiva 60diam svart marmor. Inbyggt vattenpass och ledat huvud.


Levereras med förvaringsväska. Visar 21–av resultat. A_Avila_tableframe webb. Vi har byggt upp ett flexibelt och kreativt bordsstativ sortiment. Som vi därför valt att kalla just FLEX concept.


Vi kan även lacka efter valfri RAL eller NCS färg. Och olika materialval på underreden finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.