fredag 24 mars 2017

Jf s service

JF :s serie av bogserade slåtterkrossar är utvecklade för ökad kapacitet genom hög arbetshastighet. Detta uppnås vid optimala manövrerings- och vändegenskaper. De burna slåtterkrossarna erbjuder en god arbetskvalitet med maximal komfort.


En unik, plan och låg rotorbalk säkrar en jämn stubb och ger grödan ett bra flöde genom maskinen. Burna slåtterkrossar med optimerad terränganpassning. Den optimerade terränganpassningen gör att det redan låga marktrycket blir fördelat . Vallskördemaskiner för nordiska förhållanden. JF , med säte i Danmark, tillverkar vallskördemaskiner för nordiska förhållanden. Med ett produktprogram som sträcker sig från robusta slåttermaskiner via burna och bogserade slåtterkrossar till bogserade hackar och hackvagnar har JF maskiner för hela vallskördekedjan,.


JF har konstruerat en bogserad trippelkombination där stora arbetsbredder ger GXT-konceptet möjlighet att effektivisera och optimera driften ytterligare. GXT är marknadens största traktordrivna rotorslåtterkross. Hög arbetskapacitet till lågt . JF :s burna SB-rotorslåttermaskiner är robusta, skapade för hårt arbete utan driftavbrott och med hög avverkningskapacitet.


SB-serien är avsedd för lantbrukare som har behov av en mindre rotoslåttermaskin för skörd av gräs till foder eller hö. Dess kraftiga konstruktion är unik på marknaden. God arbetskvalitet är självklart. Maskinerna är utvecklade och. För JF - STOLL är det en självklarhet att.


Top Safe slåtterkross , utan att påkör- ningskrafter från sten och liknande ökar. Hej, Vet du vilka modeller som hade snedskurna drev? Total arbetsbredd för ekipaget blir meter. JF - Stoll presenterar sin första butterfly med kross.


Med krossenhet blir den betydligt . Erbjudande - gott skick - Slåtterkross. Frankrike - LE MERLERAULT ( - Basse Normandie ). Storbritannien och Nordirland - Taunton ( 1SO - South West England ). Rörklammer och spännband. Du söker en slåtterkross Jf - Stoll.


Tråksöndag Sad Så jag byggde om en gammal slåterkross från britains till en JF-STOLL buren kross. Då kändes denna söndag rätt bra till slut bra. JF -Fabriken förbehåller sig rätten att ändra och förbättra maskinens design och konstruktion utan att detta.


Man bör alltid välja en traktor med sluten förarhytt, vid arbete med en slåtterkross.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.