tisdag 28 mars 2017

Portabel tvätt 12 v 9 bar

Ett fulladdat batteri räcker till hela tre tvättar - det är över liter portabel tvättkraft per laddning! En portabel tvätt för ett aktivt liv! Munstycke, Sprutpistol med ställbart munstycke samt . Uppladdningsbar V -tvätt som kan drivas (samt laddas) via bilens V -uttag, har en stor vattentank på hela l och kan laddas med den medföljande 2V- laddaren - således är den optimalt.


Spolmunstycke, tvättborste, 2V-laddare och V -kabel in.

Portabeltvätt l 3- Bar. En idealisk lösning för tvätt av bilen, båten eller husvagnen med tryckvatten. I stugan för bevattning eller rengöring. Samtliga delar förpackad i rejäl och skyddande väska.


Verkar ju rätt smidigt för en annan som bor i hyreslägenhet o inte. Jag valde tvätten som heter Aoch batteriet med lampa som heter PP12. Behöver du ett snabbt och enkelt sätt att rengöra husvagnen, cykeln, husdjuren eller något liknande.


Arbetstryck (max.) bar.

Effektsförbrukning (P1), W. Rengöringsmaskin typ, Högtryckstvätt. Tillbehör: Batteri, tryckslang (m) strömslad 12V -laddare och bärrem. Färg: Finns med grön eller orange vattentank. Försedd med stöd samt hjul.


Promenader i naturen kan vara väldigt roliga men ibland kan de sluta smutsigt. Kärchers portabla tvätt OC är den perfekta lösningen. Produkten framtagen för att återställa bilens fabriksinställningar. Glödlampa 12V 5W W1x5d. I 1år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard för moderna fordon.


Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt. Hitta bilder, recensioner och tekniska specifikationer för denna LG SJ6. Demonteringverktyg av Spridare Universal Grundsats.


För demontering av extremt hårt. Levereras med de vanligaste adaptrarna, trevägskran för exakt täthetskontroll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.