torsdag 23 mars 2017

Attendo västerås

Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och id-brickor.


Letar du äldreboende I Västerås ? Här vistas vi gärna och det finns också tillgång till ett utegym med olika redskap och . Förra året gick företaget med vinst.

Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. Anledningen är att Humana vill koncentrera sin äldreomsorgsverksamhet till äldreboenden . Vi har drivit den i sedan slutet på 90-talet. Vi driver en rad verksamheter som samverkar bla servicehus, restaurang, ålderdomshem och en trevlig mötesplats för äldre. Hammarby är en naturlig knutpunkt i grannskapet. Registrera en jobbevakning.


Jobbevakning har skapats. Sökningen har nu registrerats hos din jobbevakning.

Du kommer i fortsättningen att få e-post så fort det finns matchande jobbannonser. I LSSGuiden hittar du en komplett lista över LSS-verksamheter i Sverige. Förvaltningens sammantagna bedömning är att det är en välskött verksamhet med en kunnig ledning. Arbets- och ansvarsfördelningar tycks väl förankrade för ledning och personal, rutiner är.


Vi kan erbjuda timanställning och visstidsanställning. Vi söker dig som kan ta eget ansvar och är lösningsfokuserad. Du ska arbeta med respekt för kundens önskemål och värna om dennes rätt till självbestämmande och integritet. Tanken föddes att det med modern teknik borde vara möjlig att underlätta arbetet med . När ytterligare kritik från en som bott på Södergården kommer nekar företaget till det också. Status, varumärken, offentliga värden, adress mm för Attendo Sverige AB.


ATTENDO HEMSJUKVÅRD VÄSTERÅS. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Västerås. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what's great and not so great in Västerås and beyond. Attendo Care Rösegården in Västerås , reviews by real people. De bästa lediga jobben i Trovit.


Ledigt heltidsjobb hos Attendo Sverige AB i Västerås : Attendo Eskilshem i Eskilstuna söker sjuksköterska.

Hitta fler jobb inom Sjuksköterska i Västmanlands län. Ledigt jobb hos Attendo Sverige AB i Västerås : Sjuksköterska till Attendo Gotlandsgatan i Västerås. Attendo söker en Sommarvikariat till Attendo Hemtjänst Västerås i Västerås för en - månader anställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.