onsdag 29 mars 2017

Maskinspik 21 grader

Maskinspik som finns i storleken x mm. Det bandade sortiment är framtaget för att passa de flesta förekommande spikpistolerna på marknaden. Där det erfodras CE-märkning, är självklart vår kvalitetsspik CE-märkt och det har vi för både invändig och utvändig spikning: dyckert, plastbandat, pappbanda coilbandad . Passar utmärkt för inom och utomhusarbeten.


Tänk på att graders spik har en helrund skalle medans graders spik har en så kallad D-skalle, dvs att den är lite skuren i ena kanten och kan liknas ett D. Rakbandad med µm varmförzinkning för utomhusbruk.

Uppfyller service class 3. Bandad maskinspik från Essve. Dessa spik passar samtliga spikpistol er med graders magasin. M-fusion är en ytbehandling som är mer miljövänlig än traditionell varmförzinkning, M-fusion har även bättre rostskydd Cmot C3. Utmärkt för inomhus och utomhusbruk.


Jag la nog det här inlägget i fel forumdel tidigare, så vi försöker här istället: Jag har tidigare spikat Clas Ohlsons kinaspik, med halvan. Spontanköpte en 34graders spikpistol, bör jag. Verktygshandlarn 5kr.

Varmförzinkad spik huggen med - graders lutning. Ce-märkt, levereras i praktisk 600-pack förpackning. Finns i flera olika storlekar. Prof , ett av våra egna märken. Den största risken med en spikpistol är ändå att du har så kul att du börjar spika fast saker lite överallt.


Sortera på: Varumärke Pris. Ordinarie pris 64 kr. BANDAD SPIK VARMFÖRZINKAD °. MASKINSPIK BVARMFÖRZINKAD. Visa varianter Dölj varianter . Används för stomspikning av byggnadskonstruktioner. Fördelar med räffling: I och med att spikens yta ökar, håller den också bättre fast i träet.


Våra spikar är kompatibla med nästan alla vanligaste spikpisto- ler på grader. Tack vare räff- lingen är utdragsvärdena för spikarna högre än hos vanliga trådspikar. Lämpar sig för utomhusbruk som varmgalva- niserad.


Moms tillkommer på angivet högsta bud. Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.

Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Handla spik hos Swedol - kända varumärken och bästa servicen med noga utvalda produkter. Köp i butik eller online.


Säljes av: Hans november :27. Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Aerfast 90x1mm graders. Du har inga artiklar att jämföra. Spik rakbandad grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.