torsdag 23 mars 2017

Krympplast på rulle

Krympplast används av många stora båtvarv idag och är en beprövad teknik. Efter montering sitter plasten säkert genom vinte. Det är enkelt att plastkrympa själv.


Glöm presenningen, du behöver inte vara proffs för att skaffa en kostnadseffektiv vinteförvaring eller skyddsförvaring för din båt. Vi har allt material du behöver för att komma igång på egen hand och kan även vägleda dig genom processen. Vi har sammanställt en kortare instruktionsfilm i .

Högelastisk krympplast som skyddar godset. Gods och pall blir en stabil enhet. Skyddar dina pallar mot fukt, förskjutning och isärfallande, tack vare hög elasticitet och härdighet mot stick- och rivskador. Miljövänlig eftersom den är återvinningsbar. Superslät utsida, lätt klibbande insida.


Marinstandard premium krympplast , vit, UV-dämpande. Vi har även vissa andra storlekar på lager, fråga oss! Premium krymptejp, passar till all vår krympplast.


Filmtyp: Krympfilm Polyeten (PE) Filmtjocklek: µm.

Lagerstatus: På förfrågan. Säkra pallgods, möbler och flyttlådor. Elastisk och transparent film. Kraftfull gasoldriven värmepistol på totalt kWhErgonomisk designVikt endast.


Ställ på hjul för rulle. Mycket goda krympegenskaper Seg, stark och motståndskraftig med inbyggt UV- skydd mot solens påverkan Anpassad för nordiskt klimat och behåller elasticitet vid stark kyla Lätt att laga. För fixering av gods på pall eller skydd mot smuts, damm och fukt. Förpackningsfilm ger ett extra skydd. Toppsvetsade med invikta sidor.


Levereras perforerade på rulle. Måtten anger längd x bredd x höjd i centimeter. Höjden minus halva godsdjupet = lasthöjden. Jag frågade min gode vän som arbetar på stor bygghandel om han kände till något liknande (skickade en installationsfilm) men han kände inte igen det. Vad jag dock upptäckte var att det här i Sverige finns . Om du ska dekorera så gör det helst på plastens matta sida för bäst vidhäftning.


Klipp eller skär ut ditt motiv. Vi rekommenderar användning av en vass skalpell och skärmatta. Om du vill göra hål så går det bra med borrmaskin eller skalpell.

Kom ihåg att även hålet krymper. Efter bara ett par minuter i ugn med 1. Den levereras prydligt på rulle för att kunna transporteras även med personbil. Då krympplasten enbart fastnar på annan krympplast , och inte på objektet som ska skyddas, är det enkelt att avlägsna den. Shrinkwrap är sammanfattningsvis ett gott skydd av produkter med krympplast och kan användas till nnästan alla produkter upp till format som hela broar, byggnadsfasader, flygplan, rulltrappor,.


Mattan kan hängas eller fästas horisontalt eller vertikalt med hjälp av handtaget samt självhäftande tejpkuddar på baksidan. Pressel krympplast utgör ett säkert sätt att skydda mot smuts och repor, och förhindra att pallaster rör sig. Använd filmen på pallar eller direkt på produkter för att dölja, skydda och undvika att de glider omkring under transport.


Perfekt för användning i kontor, arkiv, lager och verkstäder. Filmen fäster till sig själv för enkel . Ritpapper på rulle meter. Med täckvitt förstärker och utvecklar du tryck med specialeffekter på alla typer av substrat. Du kan trycka täckvitt på allt ifrån papper och vinyler till mörka, färgade och metalliska substrat.


Färgen är opak och passar därför utmärkt som solid bakgrund vid tryck på etiketter, krympplast mm. Både i ark samt på rulle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.