måndag 27 mars 2017

Forum företagande

Presentera dig och ditt företag. Här kan du presentera dig och ditt företag för andra forum medlemmar. Moderatorer: Patrik Nilsson. Senaste inlägg: Hej allihopa! Allmänt diskussionsforum om företagande som inte passar in i någon annan kategori .

Posta era pressreleaser, kurser, reklamkampanjer, rabatterbjudanden och andra liknande saker som kan hjälpa andra företagare. Läs ”Så funkar anslagstavlan” innan du postar. Sveriges största forum för småföretagare och entreprenörer om allt som har med företagande att göra. Idéburet företagande - några exempel. I slutet av september genomför Forum en konferens om olika driftsformer för företagande som idéburna organisationer ställs inför.


Inför det har vi sammanställt ett antal exempel som kan inspirera dig som vill veta mer - och som kommer att användas under konferensen. Diskussioner om företagande och företagsekonomi. Bästa viset att komma igång med ditt företagande , är att läsa vad riktiga företagare tycker och tänker.

Här hittar du portaler och forum där du kan läsa, prata och andas företagande. Billigast möjliga företagsstart? Föräldraledighet och semesterdagar . Jag kan redan nu säga att denna tråd inte är lämplig för er som tänker ge oseriösa svar. Behöver lite seriösa människ.


Fler än var fjärde medlem är redan egenföretagare och vi vill vara ett bollplank, en plats att ställa frågor och ett stöd när det behövs. Här ges tillfälle till både fördjupning och diskussion om centrala framtidsfrågor. Vi ska utveckla en produkt (Ta fram den och bygga den). Glasdagen kommer att innehålla . Det är bara så att det flesta nödvändiga grejer redan är uppfunna. Skulle behöva lite tips från FB.


Det behöver inte vara en ny produkt, kan även vara en utveckling av en äldre. Finns det något du skulle tycka var . Har tenta om ungefär timmar i Projekt och företagande. Hade vart schysst om någon som vet vad ett koperativ är samt vad ett komeditbolag är för något.


Johan hampaKindhollm.

Då jag under hela mitt yrkesverksamma liv varit en löneslav har jag ingen erfarenhet av eget företagande och har därför några frågor, som Ni . Symbolen U anger försämring. Det finns många sajter med mycket information för företagare, jag har tipsat om dem här på GulaMary. En ytterligare sajt som jag personligen tycker är väldigt bra och där jag kan diskutera olika ämnen med andra företagare är foretagande. Där finns också massor av gratismallar som man kan ladda . Tråd i foruAmbassadör för kvinnors företagande.


Ett sätt är att erbjuda riktad och relevant information om nyanländas företagande till Arbetsförmedlingens kundtjänst. Som ett komplement kan kompetenshöjande insatser inom området företagande inkluderas i befintliga forum med . Företagande En ökad ekonomisk aktivitet genom fler företag som växer är grundläggande för att främja tillväxten både i Sverige och Europa. Kvinnors och mäns företagande i Sverige I debatten framställs 219 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.