måndag 27 mars 2017

Vägbelysning stolpar

Vi utvecklar, konstruerar, levererar och monterar väg- och idrottsplatsbelysningar, master och portaler. Saferoad Vägbelysning ABs huvudinriktning är utomhus . Med den unika optiska linsen över respektive LED-diod så fördelas allt ljus med maximal effekt på den belysta ytan, rektangulär spridningsvinkel på 120°. Vägbelysningens huvudsakliga funktion är att förbättra synförhållandena i trafiken under dygnets mörka timmar.


Väg- och gatubelysning kan bidra till att minska risken för mörkerolyckor, öka komforten, tillgängligheten och framkomligheten, ge en tryggare miljö, motverka brottslighet och skadegörelse, samt . Både Vialume och Evolume är större och mer kraftfulla armaturer med höga ljusflöden och avancerad optik utvecklad för vägbelysning för bredare huvudgator, motorvägar och storparkeringar.

En vägbelysningsanläggning kan omfatta hundratals stolpar och i det sammanhanget blir varje watt viktig. Vi tror på utveckling av innovativa utomhuslösningar med LED- vägbelysning som förbättrar och förskönar människors liv. Vi strävar efter att leverera.


Philips LED- vägbelysning. I Sverige finns fler än miljoner belysningsstolpar och räknar man alla typer vertikalt stående stolpar och master finns totalt c:a miljoner. Vi vill öka trafiksäkerheten i Sverige med hjälp av”krockvänliga” stolpar , samtidigt värnar vi om miljön genom att använda ytbehandlingsmetoder som termoplast och pulverlack, dessutom hjälper vi till att skapa vackrare omgivningar med våra specialdesignade produkter som anpassas till miljön de befinner sig i. Trenden med ökad fokus på estetik och arkitektur i det offentliga rummet ställer nya krav på vägutrustning där form och färg blir viktiga egenskaper. Det handlar inte bara om de 1stolpar och armaturer som sitter utmed Norra Hällesåkersvägen i Lindome utan om flera landsvägar i byn.


Totalt rör det sig om cirka 4stolpar och armaturer som tekniska nämnden inom Mölndals stad beslutat sig för att montera ned.

Det är en gammal uttjänt anläggning . Anbudsförfrågan på belysningsstolpar och anbudsförfrågan på byte av vägbelysningsstolpar i Petsmo. Korsholms kommun begär anbud på byte av vägbelysningsstolpar i Petsmo enligt följande: Anbuden ska in 20. SS-EN 40-även stolpar med stolparmar. Skruv för fastsättning av lucka ska vara av typ torx med centrumpinne och av korrosionshärdigt material. STOLPAR OCH MASTER FÖR VÄGBELYSNING E D. Erforderlig längd på ledningen till armatur från stolpe ska vara 0 . För att kunna driva vägbelysning med småskalig och lokalt producerad energi behövs batterier.


De mörka vintermånaderna avgör storleken. Batteritypen finns också i smalare moduler som kanske går att bygga in i stolpar , till exempel moduler för Ah 12V som är 32x61x1mm. Vilka faktorer måste jag ta hänsyn till vid . Vid val av stolpe skall erfarenheter från Korrosionsinstitutet i Stockholm beaktas.


Visuell ledning på väg där det inte är aktuellt med vägbelysning. Användningsområden: s s.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.