fredag 31 mars 2017

Gratis bildbehandlingsprogram på svenska

Här tipsar vi om tre gratisprogram som du kan använda för att justera bilderna. Zoner Photo Studio Zoner Photo Studio är ett mycket kompetent bildbehandlingsprogram som är lätt att komma igång med och trevligt att jobba i. Hämta programmet gratis här. Vi ska gå igenom din budget i utrustning, dina produkter, din arbetsplats och jag ska anpassa allt till dina behov.


Photofiltre är ett enkelt och samtidigt kraftfullt bildredigerings- program med många funktioner.

Menyerna är på svenska och funktionerna är upplagda på ett intuitivt och överskådligt sätt. GIMP, Gratis nedladdning av GIMP 2. Bildredigerare med öppen källkod blir bara bättre. Photoscape, Gratis nedladdning av Photoscape 3. Fantastisk, gratis bildredigerare med mängder av extraverktyg. Men det är inte alla som kan eller vill betala för de dyraste programvarorna. Här får du fem tips på gratisprogram!


Bilder är något som bara blir mer och mer populärt – och nödvändigt att använda i din onlinemarknadsföring numera.

Och då behöver du någon form av bildbehandlingsprogram. Att köpa bildbehandlingens bildbehandlare Photoshop är som vi alla vet inte direkt gratis – även om de numera har infört en betydligt humanare . Här har man nämligen listat och snabbrecenserat inte mindre än tio olika fria bildredigerare till Windows. I listan finns flera program som jag skrivit om tidigare i bloggen och som jag gladeligen kan . Skaffa den nya versionen av PhotoScape. Att ha möjlighet att redigera sina bilder idag är snarare regel än undantag men ibland har man inte möjlighet att använda sig av . Jag har tidigare skrivit om gratis alternativ till Photoshop, som är den stora tungviktaren när det gäller bildhantering och bildbehandling av pixelgrafik. Jag valde dem för att de båda finns på svenska med bra hjälpfiler och arbetar precis som Photoshop i lager.


Gimp Gimp är i dag förmodligen det mest populära bildbehandlingsprogrammet som man laddar ner gratis till sin dator. Som Photoshopanvändare känner du igen dig och navigerar med lätthet. Bildbehandlingsprogrammet GIMP finns för flera plattformar, bland annat Windows. Gimp är ett mycket kompetent bild- och fotoredigeringsprogram som ofta jämförs med Adobe Photoshop. Dessutom nämner du inte att den finns översatt till svenska.


Programmet har stöd för lager, en uppsjö av filter mm. Eftersom Gimp är baserad på öppen källkod kan programmet laddas ner och användas gratis. Det bästa är att de funkar direkt på webben och är helt gratis att använda.


Det fina med Sumo Paint är att du kan få det helt på svenska , så att du slipper fundera över vad verktygen du vill använda heter på engelska.

Dina bilder öppnas i olika. Vill du ha tips på enklare verktyg för bildbehandling på webben? Fotoredigering och konvertering. Det har aldrig tagits så många bilder per dag som nu. Denna översikt av programvara gör inte anspråk på att vara fullständig, om du saknar något program kom gärna med en recension och ett . Sammanställning över olika bildbehandlingsprogram , främst några som är gratis men även de vanligaste betalprogrammen.


När man har installerat programmet så hämtar man den svenska översättningen i forumet, Swedish Localization. Gratis fotoredigeringsprogram för Mac 1: GIMP för Mac OS X. GIMP är en populär öppen källkod bildbehandlingsprogram för Mac OS X och anses ofta som Gratis Photoshop på grund av dess liknande gränssnitt och funktioner med Photoshop. Det är bara att köra den så blir .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.