tisdag 28 mars 2017

Elverk elstart

Elverket är enkelt och robust konstruerat, ljuddämpat och tystgående. Hondas EU-serie är av hög kvalitet och med ny teknik innanför det extremt ljudisolerade skalet. Sinuskurvan är mycket bra . Visa filter Stäng filter.


Mycket lämpligt om du behöver ett elverk som låter så lite som möjligt då den endast har en ljudnivå på ca dB.

En mycket robust och välgjord maskin för dig som vill ha ett elverk utöver det vanliga. Kraftfull generator med både enfas och trefas uttag. Utrustad med handstart samt elstart.


Internationella butiker. Dem levererar elverk över hela världen idag. Loncins elverk finns idag också som inverterelverk.


EU-elverken har hög kvalitet på strömmen, så att de kan driva känsliga mätinstrument och datorer utan problem.

Tyst och ekonomisk drift. EU-serien kan du parallellkoppla och får då dubbel effekt. Aggregatet är byggt med modern inverter teknologi.


Passar även för olika arrangemang, mässor och torg tack vare att den går så tyst. Honda bärbara elverk är perfekta för användning i hemmet eller professionellt. De erbjuder utmärkt balans mellan ekonomi, användarvänlighet och kraft. Har ett litet elverk i båten. Har önskemål att kunna placera det i maskinrummet istället för att stå på akterdäck, och föra oväsen.


Men att gå ner i maskinrummet vid start är inget jag längtar efter, vore bättre om man kunde vrida på en nyckel t. Hej, verkar som det finns många som har god erfarenhet av elverk här. Jag har själv ägt några stycken enklare och billigare men tänker nu köpa. Funderar på om det med enkla och billiga medel går att bygga en autostart- funktion till ett elverk med elstart. Helst så att det startar när spänningen i förbrukningsbatteriet går under tex 12v och är igång en timme, eller på timer en timmer per dag. Har sett elverk med elstart för ca.


Egenskaper för Hondas elverk.

Pålitliga: Honda levererar pålitliga elverk som ger dig maskiner som startar lätt och som håller år efter år. Hondas motorer är kända för att vara lättstartade och driftsäkra. Honda erbjuder många elverk som är utrustade med elstart. Bränsleeffektiva: Hondas överlägsna teknologier ger en . Dieseldrivet 8kw 3-fas elverk från Geko med elstart.


Motor, Start, Pris inkl. Enheten är tillverkad speciellt för bostäder, mobila installationer, service arbete, campingar, hobbybruk etc. Levereras för 1-fas 2volt, 3-fas 4volt, Hz. Green Power elektropanel, generator samt automatsäkring. AVR elektronisk regulering . Ström ut, fas 230V Hz.


Elverk kW Kontinuerlig effekt kW Bensin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.