fredag 24 mars 2017

Lantmännen huvudkontor

Har du frågor om våra storköksprodukter, recept eller vill lämna dina synpunkter är du välkommen att kontakta oss. Dina synpunkter är viktiga i vårt arbete. Vi har produktionsanläggningar i Norden och en anläggning i Ukraina.


I vår fabrik i Laholm steker vi 600pannkakor varje dag” . Huvudkontor , Sverige Stockholm, Sverige.

Nyckelpersoner, Bengt-Olov Gunnarson Styrelseordförande Per Olof Nyman Vd Koncernchef. Lantmännen Lantbruk är en del av Lantmännenkoncernen. Bransch, Spannmål Livsmedel.


Omsättning, miljarder SEK. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Efter drygt år lämnar Ålös huvudkontor lokalerna på Strömpilen i Umeå.


Här hittar du ett brett maskin- program för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad.

Såväl leverantörer som produkter är noga utvalda för att ge dig lägsta totalkostnad. En rikstäckande organisation med maskinförsäljning och serviceställen gör att du alltid har kunniga säljare och servicetekniker nära dig. Välkommen in på någon av våra anläggningar. Våra konsument-varumärken är: Korvbrödsbagarn, Bonjour och Hatting och vårt B2B-varumärke är Schulstad Bakery Solutions.


Vårt huvudkontor ligger i Danmark. Genom att fortsätta godkänner du detta. Du kan läsa mer om våra cookies här. Motivering Med en blandning mellan gammalt och nytt samt innovativa lösningar, så blir dessa lokaler en fröjd för ögat. KRAFFTs sortiment hittar du hos återförsäljare i Sverige, Danmark och Finland . När vi tittat genom organisationen ser vi att den är för stor och att vi måste jobba mer mot de affärer som är nödvändiga för oss, förklarar Johan Andersson.


Det är sämre än våra konkurrenter som till . På senare tid har vi utökat vårt sortiment med ekologiska ärtor, majs och krossade tomater. Bättre för dig och för vår miljö. Mat som vi anstränger oss för att ta fram på ett hållbart sätt, från jord till bord.


Läs mer om bra mat på lantmannen. Agco flyttar sitt huvudkontor efter Breixit tisdag juli .

EntreprenadforDelad entreprenad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.