fredag 24 mars 2017

Skogstekniker lön

Vad tjänar man som skogstekniker ? Du hittar även utbildningar relaterade till skogstekniker. Nyfiken på vad en skogstekniker tjänar? Skogstekniker kallades tidigare för skogvaktare.


Exempel på arbetsgivare för skogstekniker är Skogsstyrelsen, skogsbolag, skogsägareföreningar och skogliga konsultföretag.

Den som studerar till skogstekniker har garanterad plats på SLU för fortsatta studier till skogsmästare. Vid Växjö universitet kan man studera till högskoleingenjör i skog och träteknik. Programmet är tre år långt. Tio år efter examen är . Siffrorna i tabellen nedan ger en fingervisning om löneläget för naturvetare inom skog. Var i intervallet just du bör ligga avgörs av flera faktorer så som erfarenhet, krav och ansvar.


Saco har samlat information för dig som arbetar som eller vill utbilda dig till skogsmästare. Vad jobbar man me vad tjänar man och hur ser arbetsmarknaden ut?

Lönestatistik för Skogsmästare, jägmästare gör att du enkelt ser om du har rätt lön. Medellöner för detta yrke och andra inom Naturvetenskap, samt annan nyttig statistik. Inom skogssektorn ryms många olika typer av yrken. Här hittar du information om olika typer av utbildningar som kan leda till jobb i skogsbranschen. Den kompletta guiden om skogsmaskinförare - lär dig om yrket, arbetsuppgifter, framtidsutsikter, lön och utbildning.


Vill du köra skogsmaskin och bli Skogsmaskinförare? Sök då in till YH- utbildningen Skogsbrukstekniker. Skogsbranschen behöver fler kunniga medarbetare. Vi söker ett antal skogligt… Läs mer om tjänsten.


SCA Skog Sverige dagar kvar på ansökningstiden. Fyll i enkäten och vinn ett pris! Vad kostar…: Månadskort (för användning med kollektivtrafik i städer). Vårda vår skog som skogsbrukstekniker!


Verksamhetsbeskrivning: Vi söker dig som vill jobba som naturvårdsspecialist i en spännande och utmanande verksamhet. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare. Vi erbjuder ett självständigt jobb i ett företag med engagerade .

Virkesköpare har blivit ett av det allra vanligaste nybörjarjobben för en nyutexaminerad skogstekniker , skogsmästare eller jägmästare. Har du hängt med ett tag, kan du dessutom få riktigt bra lön - antalet virkesköpare i Sverige lär ha ökat med till procent på fem år. Du bör ha skoglig utbildning, minst skogstekniker eller motsvarande.


Goda kunskaper i skogsskötsel, naturvård samt fallenhet för IT-hjälpmedel. Arbetet ställer krav på initiativförmåga och att du är självgående och ansvarstagande. Tillsvidare Heltid Tillträde Enligt överenskommelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.