fredag 24 mars 2017

Planblandare hyra

Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, ställningar, kompressorer, generatorer, borrmaskiner mm. Planblandare , Bruksblandare, Tvångsblandare, SoRoTo 1Lite. Proffsblandare på 120L, för dig som ställer höga krav.


Snabbt blandar den material till golvbeläggning, kakelsättning, murningsarbeten, fogstrykning av fasader, gjutning av golv, betongrenovering och mycket annat.

Mycket lätt att rengöra. Robust tvångsblandare med kraftig. Enkel justering av blandararmarna underlättar rengöringen. Blandareblad av gummi för tystare . Vill du Hyra planblandare ? Behöver du hyra en maskin?


Weber har ett stort utbud av maskiner för olika ändamål. Gå in här för att se Webers hyresvillkor.

Genomströmningsblandare för kontinuerlig blandning av torrbruk med vatten, samt planblandare eller snabblandare för satsblandning. InstruktionsfilUppstart, körning, rengörning TBmed planblandare. AHLM Snabblandare BL-2- Hyr kraftfull planblandare för torrbruk, murbruk, leca och liknande material med lätt och säker hantering.


Vårt motto är att du som kund skall få rätt hjälp i rätt ti vare sig det gäller hyra av maskiner, eller att få pressat en ny hydraulslang. Service är inget vi prutar på. För arbetsmiljöns skull och för vår kära natur har vi naturligtvis miljövänliga bränslen i våra maskiner med förbränningsmotorer, vare sig det gäller diesel- eller . Flexibilitet, det är en av anledningarna till att det många gånger är smartare att hyra än att köpa.


För att du som kund ska vara flexibel krävs det att vi har ett heltäckande sortiment och det har vi. Vi har inte bara marknadens bästa utbud av fräscha maskiner, vi har också kunnig personal som kan guida dig fram. Spackelblandare 75L 230V. Lambertsson, ramirent mm.


Märke: Vänga-Åke Modell:. Cementblandare 220v 1lit. Transport kan ombesörjas mot mindre avgift. Vridbar dammkåpa med inspektionslucka.


Tillbehör debiteras separat liksom kostnader för föreskriv- en sanering.

För stillestånd och driftsavbrott som uthyraren är ansvarig för utgår ingen hyra. För byggmarknaden erbjuder vi maskinuthyrning för puts, fasa murning och pumpar för EPS-betong. Utöver utrustningen har vi även kringtjänster såsom maskinutbildning och logistiklösningar. Vi erbjuder maskinuthyrning i Hässleholm och Strängnäs. All maskinuthyrning sker via kontaktperson på Finja eller hos din . Hyr murbruksblandare hos Hyrsam i Piteå.


Mixervagn, Vänga-Åke, inkl. I VÅR BUTIK KAN DU KÖPA ELLER HYRA MASKINER OCH VERKTYG FRÅN LEDANDE FABRIKAT. Valvstav med inbyggd omformare 230V (Wacker Irfun 45SL).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.