onsdag 22 mars 2017

Värsåsvillan annex

Att umgås är att skapa minnen. Det är de dagarna vi minns som räknas. När familjen var samlad på sommarstället, när ”alla” var där. Den trevliga fikan som blev till spontanfest. När någon kom på besök och sedan stannade hela helgen.


Utsikten från altanen, regnets smatter på fönstren.

Följ VärsåsVillan på ! All information om VärsåsVillan. Här kan du läsa om företaget samt vilken typ av produkter de tillhandahåller inom kategorin Trähus. Du hittar kontaktuppgifter och addresser samt det finns en länk till hemsida. Annex är vårt senaste fritidshus. Ett hus för livets bästa.


Och det finns en del att välja på, som den här lyxiga tornvillan med vinklar och vrår. Arkitekten Börje Lundqvist som har ritat det mesta i katalogen vill helst se den byggd som kusthus högt uppe på .

Vi ska bli med fritidshus. Tomt är klar intill Vätterns norra del. Nu till husval och mycket annat. Via vårt varumärke VärsåsVillan säljer vi fritidshus optimerade för de speciella förhållanden som råder där de flesta fritidshus uppförs i Sverige – vid kusten, på fjället, i skogen eller vid en sjö.


Värsåsvillan Fagerhult - Fritidshus som. Vi vet att olika omgivningar och miljöer kan kräva unika lösningar av arkitekturen, och vi kan ta fram det . Men det finns inga med våra behov. Det jag skall ha är minst sovrum. Sedan e jag ganska flexibel.


Sommarstuga (Funkis). Leverantörer och hustillverkare av nyckelfärdiga hus. Här är ett axplock av några svenska företag som erbjuder nyckelfärdiga huslösningar, både själva husen och entreprenadlösningar för bygget. Säljer både nyckelfärdiga hus i en och två plan samt fritidshus och energisnåla passivhus. Välordnad plan med bra rumsproportioner.


Fint med ljus från tre håll i vardagsrummet. Verandan med balkong ovanpå, på framsidan, är trevligt utförd. This Pin was discovered by rs. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Husmodellen Dalåsen 4 plan. Idyllen har allt som ett fritidshus behöver. Boningshuset har en öppen planlös- ning och två till tre sovrum. Kommunhusets annex soc stora, kl. Tekniska kontoret föreslår att överlåtelsen godkänns.


Subline är en ny generation hus, olikt allt annat vi tidigare gjort. ANNEX - hus för livets bästa dagar. Villa Ängsö - ett 2- planshus från Myresjöhus. Can you imagine living here?


I found an article by Living National, that talks about a Solar Program that can help homeowners get panels for nearly no cost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.