onsdag 22 mars 2017

Kärcher fönstertvätt

Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner! FÖNSTERTVÄTT KÄRCHER WVPLUS. Enkel och bekväm fönsterputsning med batteridriven fönsterskrapa.


Användarvänlig med kompakt och.

Jag gillar inte att tvätta fönster. Det rinner en massa och man får torka vatten och det är slabbigt osv osv. Kikar jag på användning etc, så säger säljarna att den är fantastisk.


Det slabbas inte, den suger upp smutsvattnet etc. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Effektiv batteridriven fönstertvätt som inte ger några ränder när du torkat färdigt.


Utrustad med sugfunktion vilket gör att du äv. Rengör fönster, speglar och kakel grundligt och snabbt, suger upp smuts- och överskottsvatten.

Separat sprayenhet medföljer. Denna fönstertvätt är lätt, kompakt och enkel att använda. Den elektriska sugfunktionen gör att du slipper dropp och irriterande ränder.


Fönstertvättningen har aldrig varit enklare! Sprayflaska och torkduk i en . Du kan fortfarande hitta produktbeskrivning, teknisk data, recensioner och manualer m. Laddningsbart Li-ion batteri - Fast monterat. Så här års är det många fönster som ropar efter fönsterputsning. För den som tvekar inför utmaningen att få skinande rena rutor på egen han finns det numera en uppsjö av olika batteridrivna fönsterskrapor.


Testfakta har låtit det brittiska laboratoriet Intertek testa sex olika modeller för att se hur bra de . Rengöringsmedel från Kärcher till fönster, speglar och glas med mera. Tar effektivt bort fingeravtryck, smuts och feta fläckar. En batteridriven fönsterskrapa med sugfunktion för enkel och bekväm fönsterputsning.


Den kompakta konstruktionen med det ergonomiska handtaget gör den extra användarvänlig. I satsen ingår även en sprayflaska med tvättmunstycke och mikrofiberduk. Först sprayas vatten och .

Bara spraya, tvätta och sug upp - klart! Med sin innovativa fönstertvätt har Kärcher revolutionerat fönsterputsningen. Kärchers batteridrivna fönstertvätt gör fönsterputsningen enklare och sparar åtskilligt med tid och kraft. Se om varan finns i butik. Laddare som passar till alla Kärchers fönstertvättar.


Förpackningsstorlek: Längd: mm. Alla priser är webbunika och kan skilja sig från butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.