fredag 24 mars 2017

Turism jobb stockholm

Utveckla din känsla för människor och service på norra Europas ledande företag inom turism och upplevelser. Som befälhavare har vi dessa förväntningar på dig:. Visa alla Strömma jobb - Jobb i Stockholm. Att vara Nazar Dream Provider på våra destianationer Turkiet, Rhodos och Bulgarien är nog världens bästa jobb ! Vårt mål är att alltid att göra det lilla extra för våra gäster, stora som små, och att erbjuda personlig service som gör semestern till ett minne för livet.


Var med och skapa Livet, ett helt nytt restaurang- och cafékoncept där vi bryr oss om gästen även när hen har druckit upp den sista droppen kaffe.

Stockholm växer som aldrig förr. Turistvärdar, Stadshuset. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill . Extrajobb som kökspersonal till skolkök.


Just Arrived rekryterar nu på uppdrag av Svea Cater två stjärnor som ska jobba extra i deras skolkök i Stadshagen som serverar elever och personal… jan dag kvar. Vill du hitta ett jobb ? Swing by Golfbaren växer och vi söker nu en vass, härlig, social, rolig och skön bartender, gärna med barchefs-ambitioner… jan dagar kvar. Söker du nytt jobb inom reception?

Inhouse söker nu ansvarsfulla, engagerade och motiverade receptionister för uppdrag hos våra kunder. De bästa lediga jobben i Trovit. Stockholm växer och vi behöver hela tiden fler medarbetare som bygger nya bostäder, tar hand om våra barn, våra äldre och planerar utvecklingen av stadens service.


Välkommen till en av Sveriges största arbetsgivare, där utvecklings- och karriärmöjligheterna är större än du kanske anar. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har egna utlandskontor i nio länder. Hitta ett bättre jobb att söka idag! Prime - Östergötland - Haninge, Stockholm.


ArbetsuppgifterSom städare under natten kommer du att ansvara för att . Sök efter lediga jobb i Stockholm och bland tusentals jobbannonser i hela Sverige. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Sök idag till Stromma Stockholm ! StepStone har jobben för chefer och specialister.


Vinteraktiviteter i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.