torsdag 23 mars 2017

Bring spåra

Spårning med kolli- eller referensnummer. Spåra brevlådepaket Vilken dag kommer din post? För tracking, ange ditt referens-, sändnings- eller kollinummer. Använd ett stort sökfält.


Copyright Norway Post - Privacy Policy.

Spåra upp till sändnings- eller kollinummer. Kolli- eller sändingsnummer . Kontaktinformation, driftinformation, vanliga frågor, reklamationer m. Här finner du aktuell transportplan för . Det är i princip en webbplattform där du kan spåra och kolla status på dina försändelser, få tillgång till rapporter, boka nya leveranser, skriva ut fraktsedlar, se statistik och mycket mer. Tjänsten är kostnadsfri och ger en stort frihet för dig som kund hos Bring i och med att du nu kan hantera största delen av transportens olika . Bring Citymail Sweden AB.


Ange paketreferens nedan.

Bring ägs av Norska posten och är en satsning från norge för att kunna leverera post och paket till hela norden. Bring varumärket har byggs upp igenom uppköp av andra frakttransportörer runtom i norden. Bring är idagsläget ett av Nordens största transportföretag.


Med Brings spårningsapp kan du enkelt spåra paket som är på väg till dig. Detta är en spårningsapp för privatkunder och deras försändelser. När du registrerar dig med mobilnummer och e-post hittar vi automatiskt paket som är på väg till dig. För att kunna göra det krävs det att avsändaren har registrerat ditt mobilnummer . Beskrivning, Med CarryOn HomeShopping kan företag skicka paket till rivatpersoner i hela världen.


Villkor, Paket som lämnas till mottagarens postkontor får väga högst. Du vet väl om att du både kan jämföra och köpa din frakt genom Fraktjakt? Köp din frakt genom Fraktjakt!


Var denna artikel till hjälp? Här kan du följa ditt paket eller spåra en försändelse inom Sverige. Feb Bring testar just nu en trådlös teknik som ska göra det enklare för e-handlare och kunder att spåra mindre sändningar som skickas direkt till brevlådan.


Att få sina nätköp hem i brevlådan och slippa besöka ett ombud eller stanna hemma för att ta emot ett paket är något många kunder efterfrågar. I appen Mina Paket kan du enkelt spåra alla dina paket från bland annat DHL, Bring , Schenker och Postnord.

Få löpande information och aviseringar om var ditt paket är och när det finns att hämta. Så fort vi packat din order så skickar vi ett mail till dig med all leveransinformation. Du kan se en översikt av dina beställningar, inkl. Mina beställningar under ”Min sida”.


Observera att du inte kan se information om paketet förrän det har registrerats på en terminal. I vissa fall kommer du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.